NEWS OF THE WORLD (23/6/18)

• Ο Paul McCartney κυκλοφόρησε ένα double A-side single με τα τραγούδια I Don’t Know και Come On To Me. Την Δευτέρα18 Ιουνίου ο McCartney έκλεισε τα 76 χρόνια κι ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ με παραγωγό τον Greg Kurstin (Adele, Foo Fighters). Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις στις 27 Σεπτεμβρίου με τίτλο Egypt Station.
• Πριν τρία χρόνια ο Dave Grohl έσπασε το πόδι του πέφτοντας από τη σκηνή του Gothenburg κατά τη διάρκεια συναυλίας των Foo Fighters. Πριν λίγες ημέρες, το συγκρότημα ξαναέπαιξε στην ίδια πόλη με τον Dave Grohl να ξεγελά το κοινό της ίδιας πόλης, προσποιούμενος ότι παραπατάει και πέφτει στο κενό. O άνδρας που έπεσε δεν ήταν o Grohl, αλλά ένας άλλος ντυμένος σαν… Grohl. Κι ενώ ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί, εμφανίστηκε ο κανονικός Grohl. Δείτε το video από τη σελίδα του Facebook των Foo Fighters.

• Ακόμα τρία άλμπουμ των U2 επανακυκλοφορούν σε βινύλιο. Πρόκειται για. Achtung Baby και Zooropa καθώς και τη συλλογή Best of 1980-1990. Η επανακυκλοφορία τους θα γίνει στις 27 Ιουλίου σε remastered διπλά βινύλια των 180 γρμ. Με τα αυθεντικά εξώφυλλα και θα περιέχουν ψηφιακή  download card.

• Την επανακυκλοφορία του άλμπουμ των Pink Floyd, Animals ετοιμάζει σε 5.1 mix o Roger Waters. Σύμφωνα με συνέντευξή του στο περιοδικό Prog όπου η καινούργια έκδοση θα συνοδεύεται κι από ανέκδοτες φωτογραφίες από την περιπετειώδη φωτογράφιση στο Battersea Power Station (διαβάστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του εξώφυλλου των Pink Floyd).

• Δείτε τον μαϊντανό David Ghrol και το συγκρότημα του Foo Fighters να παίζουν μαζί με τους Guns’ N’Roses το «It’s So Easy» . Η σύμπραξη έγινε κατά τη διάρκεια του Firenze Rocks festival την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.
• Δείτε την Pamela Moore στο καινούργιο video της με τίτλο "WiFi Zombie" από το καινούργιο της άλμπουμ Behind the Veil.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο ντράμερ των Cramps, Nick Knox. O Knox ήταν ντράμερ των Cramps από το 1977 έως και το 1991 και έπαιξε στα πρώτα 4 άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου και του A Date With Elvis (1986).

Τέλος, ακούστε ακόμα ένα κομμάτι από το καινούργιο άλμπουμ των Graham Bonnet Band με τίτλο "Sea of Trees".
• Στο Νο3 του αμερικάνικου chart μεγάλων δίσκων προσγειώθηκε το καινούργιο άλμπουμ των Ghost, «Prequelle» με πωλήσεις για την τρέχουσα εβδομάδα 66.000 αντιτύπων.
• Μια πλούσια επανέκδοση του τελευταίου άλμπουμ τους Mission θα κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουλίου οι Styx. Η καινούργια έκδοση θα είναι διπλή με το δεύτερο cd να είναι Blu-ray με τα τραγούδια του άλμπουμ σε surround mix, οπτικοποιημένα, συνεντεύξεις και τα videos των  «Gone Gone Gone,” ένα video δημιουργημένο από τη NASA(!) για το “Gone Gone Gone”, το lyric video του  “Radio Silence” και live clip του “Radio Silence”. Παράλληλα κι ο κιθαρίστας/τραγουδιστής του συγκροτήματος, Tommy Shaw ετοίμασε ένα Live άλμπουμ με τη συνοδεία της  Contemporary Youth Orchestra που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου