NEWS OF THE WORLD (10/3/18)

• Την επέκταση της συμφωνίας τους με την βιομηχανία Robinsons ανακοίνωσαν οι Iron Maiden μέσω ενός video που μπορείτε να δείτε. Τα έσοδα από το νέο προϊόν θα δοθούν στο ίδρυμα Help For Heroes, που βοηθά τραυματίες κι ανάπηρους των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων. Η ονομασία της καινούργιας μπύρας είναι Light Brigade και διατίθεται σε μπουκάλια των 500ml. 
• Το όνομα του συγκροτήματος του άλλαξε ο Jason Bonham κι από Led Zeppelin’s Experience, με τους οποίους περιόδευε περισσότερο από 10 χρόνια, το έκανε Led Zeppelin’s Evening. Τώρα θα μου πείτε μικρό το κακό και ποιος ενδιαφέρεται! Ο Bonham έχει κρατήσει το logo JBLZE το οποίο το έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και σαν στοιχεία στην πινακίδα του αυτοκινήτου του ενώ η πιθανότερη αιτία αλλαγής είναι οι εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του μεγάλου αγγλικού συγκροτήματος.
• Την έναρξη της συνεργασίας τους με τη δισκογραφική εταιρεία Low Country Sound/Atlantic ανακοίνωσαν οι Rival Sons. Το συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο studio ηχογραφώντας με παραγωγό τον Dave Cobb.
• Τον Δ/ντη Ορχ/στρας Michael Kamen (1948-2003) θεωρεί ο Geoff Tate σαν τον καλύτερο συνεργάτη που είχε ποτέ! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ο Kamen ήταν μέλος της New York&Roll Ensemble με την οποία ο Μάνος Χατζιδάκις ηχογράφησε το 1966 το άλμπουμ "Reflections". Επίσης ο Kamen συνεργάστηκε με τους Metallic a κάνοντας τις ενορχηστρώσεις στο άλμπουμ τους S&M αλλά και με τους Rus, Queenrsyche, Tom Petty, David Bowie κ.α.
• Δείτε το video των Σουηδών Bullet για τα κομμάτι τους "Ain't Enough" από το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο "Dust To Gold" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.
• Στο πλαίσιο της φετινής αμερικάνικης Record Store Day, οι AC/DC θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους "Back In Black"(1980) σε κασέτα κι οι Pink Floyd το πρώτο τους άλμπουμ The Piper at the Gates of Dawn(1967) σε βινύλιο. 
 
• Δείτε τους Foreigner να ερμηνεύουν με συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας και χορωδίας το κλασικό "Double Vision" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Foreigner With The 21st Century Symphony Orchestra & Chorus" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.

• Την 1η Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ των Secret Illusion με τίτλο “Awake Before the Dawn” και μπορείτε να το αποκτήσετε σε φυσική μορφή από τη διεύθυνση www.secret-illusion.com.• Δείτε το κλασσικό κομμάτι των Dokken “:In my dreams” όπως το έπαιξαν live στο Loud Park Festival της Ιαπωνία.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου