NEWS OF THE WORLD (27/10/17)

• "Firepower" είναι ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ των Judas Priest που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018. Μαζί με την ανακοίνωση του τίτλου, το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα μια μεγάλη σειρά εμφανίσεων στην Αμερική  που ξεκινούν στις 13 Μαρτίου από την Pennsylvania και καταλήγει την 1η Μαίου στο Τέξας. Να σημειωθεί ότι support στην αμερικάνικη περιοδεία θα είναι οι Saxon κι οι Black Star Raiders!
• Ο Tom Keifer επανακυκλοφόρησε σε deluxe ενισχυμένη έκδοση του προσωπικό του άλμπουμ "The Way Life Goes"(διάβασε εδώ). Δείτε το video του ομότιτλου κομματιού.
• Τρεις νέες κυκλοφορίες από Warrior Soul, Avatar και Kid Rock για τους επόμενους μήνες. Οι Avatar θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Avatar Country",στις 12 Ιανουαρίου, οι Warrior Soul με τραγουδιστή τον Kory Clarke την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το "Back On The Lash" και τέλος ο Kid Rock, στις 3 Νοεμβρίου το "Sweet Southern Sugar".
Kid Rock
• Τέσσερεις μαζεμένους θανάτους είχαμε πριν λίγες ημέρες. Έφυγε σε ηλικία 50 ετών o πρώην  μπασίστας των Celtic Frost, Martin Eric Ain εξ αιτίας καρδιακής προσβολής. Ο κιθαρίστας των Hatfield and the North, National Health, Matching Mole, Delivery αλλά και In Cahoots, Phil Miller πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Ο Miller ήταν από τους πρώτους μουσικούς της σκηνής του Canterbury κι είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1966 με τους Delivery. Ο πρώην κιθαρίστα του Marilyn Manson, Scott Putesky, a.k.a. Daisy Berkowitz) από καρκίνο στο έντερο. Τέταρτο και τελευταίος θάνατος ελπίζουμε για αυτήν την περίοδο είναι αυτός του συνθέτη και κιθαρίστα George Young. Ο George Young, αδελφός των Malcolm και Angus Young των AC/DC, έγινε γνωστός σαν συν- συνθέτης της μεγάλης επιτυχία των Easybeats Friday On My Mind (διάβασε εδώ) αλλά και του  Love Is In The Air του John Paul Young (1977). Είχε παίξει μπάσο στο ξεκίνημα των AC/DC και έκανε την συνπαραγωγή στα άλμπουμ τους High Voltage, T.N.T., Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Let There Be Rock και Powerage, ενώ είχε επωμιστεί ολόκληρη την παραγωγή του Stiff Upper Lip. Ο George Young πέθανε σε ηλικία 70 ετών και δεν ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του.
• Δείτε το καινούργιο video των Pink Cream 69 για το τραγούδι τους"Man Of Sorrow"  μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Headstrong".
• Άλλοτε θα ακουγόταν σαν ευλογία, σήμερα το ακούμε με πολύ σκεπτικισμό. Επτά(!) τραγούδια έχει ετοιμάσει ο Ozzy Osbourne σε συνεργασία με τον Zakk Wilde και προφανώς το 2018 θα έχουμε καινούργιο άλμπουμ.
• Δείτε ακόμα ένα video από τους Rockin’ Dead. Αυτή τη φορά πρόκειται για το τραγούδι τους  “Burn & Fade” από το άλμπουμ τους “Here Comes The Darkness”.
• Μέλος των Trans Siberian Orchestra είναι ο πρώην ντράμερ των Slaughter, Blas Elias. To συγκρότημα ετοιμάζεται για περιοδεία στην Αμερική κι ήδη οι Johnny Lee Middleton, Jeff Scott Soto κι Al Pitrelli έχουν τελειώσει τις πρόβες. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Elias ήταν μέλος των Slaughter τη χρυσή εποχή τους, συμμετέχοντας και στα 5 άλμπουμ τους!



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου