ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DELUXE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ “A FAREWELL TO KINGS” ΤΩΝ RUSH

Ακόμα μια επετειακή special deluxe έκδοση από τη δισκογραφία των Rush. Αυτή τη φορά θα επανακυκλοφορήσει το "A Farewell To Kings", που είναι το πέμπτο άλμπουμ στη δισκογραφία τους, σε μονό cd Super Deluxe Edition, 3πλό CD Deluxe Edition, 4πλό βινύλιο Deluxe Edition και Digital Edition.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το "A Farewell To Kings" πρωτοκυκλοφόρησε το 1977 και περιείχε κομμάτια όπως τα "Closer To The Heart", "Madrigal", "Cinderella Man" και τα "Xanadu" και "Cygnus X-1".
Η Super Deluxe Edition θα περιέχει 3 CDs, Blu-ray Audio disc και 4πλό βινύλιο  180gr. Το αρχικό άλμπουμ έγινε για άλλη μια φορά remastered και οι deluxe εκδόσεις θα περιέχουν και τη συναυλία τους του 1978 στο Hammersmith Odeon καθώς και outtakes. To εξώφυλλό της επιμελήθηκε ο Hugh Syme και βασίζεται σε μια ιδέα του  Hugh Syme, που πήρε στοιχεία από  κάθε κομμάτι και έφτιαξε ένα καινούργιο εξώφυλλο! Φυσικά και περιέχει 2 λιθογραφίες, ένα κρεμαστό για το λαιμό, καθώς και το πρόγραμμα του 1978.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Με τέτοιες επανεκδόσεις οδεύουμε ταχέως προς την χρεωκοπία! Δεν δείχνουν κανένα έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή