NEWS OF THE WORLD (22/8/17)

• Καιρός ήταν! Η πρώτη επίσημη σειρά comic από τους Iron Maiden θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί ύστερα από 5 τεύχη. Το comic θα ονομάζεται "Legacy of the Beast" και οι ιστορίες θα βασίζονται στο ομώνυμο παιχνίδι του συγκροτήματος. Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, ο Steve Harris δήλωσε ότι αν δεν πουληθεί το σπίτι του στο Essex θα ήθελε να το μετατρέψει σε ένα ξενοδοχείο για τους fans των Iron Maiden! "Θα είναι σαν μουσείο, σαν ξενοδοχείο" είπε.
• Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφoρίας του, το πρώτο άλμπουμ των Phil Campbell and the Bastards Sons, θα κυκλοφορήσει στην αρχή του 2018.
• Το παράπονό του εξέφρασε ο πρώην κιθαρίστας των Helloween, Roland Grapow που οι παλιοί συνοδοιπόροι του δεν τον κάλεσαν στη "Pumpkins United" tour. Ο Roland Grapow ήταν κιθαρίστας στους Helloween μεταξύ 1991 και 2000.
• Ελάχιστοι θα θυμούνται τους Galactic Cowboys από το Houston, που το 1991 κυκλοφόρησαν στην Geffen το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τους. Τώρα το συγκρότημα επανέρχεται με την αυθεντική σύνθεση του….τότε και πριν το τέλος του 2017 θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους άλμπουμ.
• Σε κακή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Φλόριδας η tour manager των Adrenaline Mob, Jane Train.  Λόγω της κατάστασης της, οι δικηγόροι τους θα στραφούν κατά της ασφαλιστικής εταιρείας του φορτηγού που προκάλεσαν στο δυστύχημα (διάβασε εδώ) αλλά και της μεταφορικής εταιρείας της οποίας ήταν ιδιοκτησία.
• Λίγους μήνες μετά την εμφάνισή τους στο Rockwave, οι Evanescence ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ που είναι live και τιτλοφορείται "Synthesis Live". Το άλμπουμ θα περιέχει τραγούδια τους  ερμηνευμένα από το συγκρότημα αλλά κι από ορχήστρα συν δύο καινούργια τραγούδια.
• Πριν λίγους μήνες, οι Aerosmith είχαν θέσει εν αμφιβόλω ακόμα και την ίδια τους την ύπαρξη. Τελικά φαίνεται ότι συνεχίζουν, αφού ο ο Brad Whitford επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι, που βασίζεται σε μία ιδέα του Joe Perry σε πρώιμο rock n' roll ύφος. Πάντως, ο Whitford είπε ότι αυτό δεν σημαίνει  ότι οι Aerosmith θα ηχογραφήσουν ένα ολόκληρο άλμπουμ.
  Δείτε το καινούργιο τραγούδι του Van Morrison  με τίτλο "Transformation" που θα κυκλοφορήσει στο άλμπουμ "Roll With the Punches" (22 Σεπτεμβρίου).



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου