Μια πολυτελής κασετίνα με όλα τα singles των Doors θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, με τίτλο  The Doors: The Singles. Προσέξτε, ότι θα κυκλοφορήσει σε μορφή 2cd, 2cd/Blu-ray και 7-inch vinyl box set και θα περιέχει και τα B-sides! Το διπλό CD θα περιέχει τα 20 singles που κυκλοφόρησαν στην Αμερική με τα B-sides συν 4  extra mono radio ηχογραφήσεις. Το 2CD/Blu-ray θα περιέχει και τη συλλογή The Best Of The Doors (1973), ενώ το vinyl box set θα περιέχει τα 20 αμερικάνικα singles με τα B-sides και θα διατεθεί σε 10.000 αντίτυπα. .Ακολουθεί το tracklist του The Doors: The Singles.The Doors: The Singles tracklist

1.    Break On Through (To The Other Side)
2.    End Of The Night
3.    Light My Fire
4.    The Crystal Ship
5.    People Are Strange
6.    Unhappy Girl
7.    Love Me Two Times
8.    Moonlight Drive
9.    The Unknown Soldier
10.    We Could Be So Good Together
11.    Hello, I Love You
12.    Love Street
13.    Touch Me
14.    Wild Child
15.    Wishful Sinful
16.    Who Scared You
17.    Tell All The People
18.    Easy Ride
19.    Runnin’ Blue
20.    Do It
21.    You Make Me Real
22.    Roadhouse Blues
23.    Love Her Madly
24.    (You Need Meat) Don’t Go No Further
25.    Riders On The Storm
26.    The Changeling
1.    Tightrope Ride
2.    Variety Is The Spice Of Life
3.    Ships W/ Sails
4.    In The Eye Of The Sun
5.    Get Up And Dance
6.    Treetrunk
7.    The Mosquito
8.    It Slipped My Mind
9.    The Piano Bird
10.    Good Rockin’
11.    Roadhouse Blues (Live)
12.    Albinoni: Adagio
13.    Gloria (Live)
14.    Moonlight Drive (Live)
15.    Hello, I Love You (Mono Radio Version)
16.    Touch Me (Mono Radio Version)
17.    Wishful Sinful (Mono Radio Version)
18.    Tell All The People (Mono Radio Version)

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου