Το MERLIN’S MUSIC BOX ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΟιΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ...ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Merlin’s Music Box παρουσιάζει τους “Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες...των Θεμελίων” και τους  “Grey River & The Smoky Mountain ” στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων) την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.
 Το «Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη» επανακυκλοφορεί από την «Ikaros Records» σε Limited edition CD, Στις 18 Απριλίου κυκλοφορεί επίσημα, σε περιορισμένες κόπιες, το πρώτο από τα δύο βινύλια με τον ίδιο τίτλο, έχοντας χαραγμένο στα αυλάκια του κι ένα νέο ορχηστρικό κομμάτι που δεν υπάρχει στο CD.  Αν χρειάζονται λόγοι για ένα live, Ο Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες των... Θεμελίων έχουν σίγουρα πολύ καλούς. Στις 28 Απριλίου επιστρέφουν εκεί που άρχισαν όλα, στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων), για μια βραδιά αυθεντικού rock'n'roll, που με κάποιο μαγικό τρόπο μιλάει τη γλώσσα μας κι αγγίζει την ψυχή μας. Μαζί τους οι Grey River & The Smoky Mountain. Θα είμαστε σίγουρα εκεί.

Είσοδος 7€
Ωρα έναρξης 9μμ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Mε Ηλεκτρικό
Σταθμός Βικτόρια
Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος
Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος

Merlin’s Music Box (merlinsmusicbox@gmail.com)
Γιάννης Καστανάρας (kasty667@yahoo.gr)


Για περισσότερες πληροφορίες και videos:
http://www.merlins.gr/
www.facebook.com/merlinsmusicbox/
https://www.youtube.com/user/mtzanog

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου