Ακόμα ένα live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Journey. Το "Live In Manila" είναι το τέταρτο live άλμπουμ στη δισκογραφία του συγκροτήματος και θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίοου σε DVD+2CD και Blu-ray+2CD. Βιντεοσκοπήθηκε με ανάλυση
4K και RED technology στο SM Mall Of Asia της Μανίλας τον Μάρτιο του 2009 κι είναι μια από τις πρώτες εμφανίσεις του καινούργιου φιλιπινέζου τραγουδιστή τους, Arnel Pineda. Τα υπόλοιπσα μέλη είναι οι ...κλασικοί
Neal Schon (κθάρα,τραγούδι), Jonathan Cain (πλήκτρα), Ross Valory (μπάσο) και Deen Castronovo (ντραμς, τραγούδι).

"Live In Manila" track listing:
01. Intro Medley: The Journey (Revelation)/ Majestic
02. Never Walk Away
03. Only The Young
04. Ask The Lonely
05. Stone In Love
06. Keep On Runnin'
07. After All These Years
08. Change For The Better
09. Wheel In The Sky
10. Lights
11. Still They Ride
12. Open Arms
13. Mother, Father
14. Wildest Dream
15. When You Love A Woman
16. Separate Ways (Worlds Apart)
17. What I Needed
18. Edge Of The Blade
19. Where Did I Lose Your Love
20. Escape
21. Faithfully
22. Don't Stop Believin'
23. Any Way You Want It
24. Lovin', Touchin', Squeezin'
25. Turn Down The World Tonight
26. Be Good To Yourself
27. Credits: The Journey (Revelation)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου