Τη συναυλία τους στη Μαδρίτη της 19ης Νοεμβρίου 2015 θα κυκλοφορήσουν σε ήχο κι εικόνα (CD, DVD, Blu-ray, βινύλιο) οι Michael Schenker's Temple of Rock με τίτλο "On A Mission: Live In Madrid" Οι Michael Schenker κιθάρα, Doogie White τραγούδι, Herman Rarebell ντραμς, Francis Buchholz μπάσο και Wayne Findlay πλήκτρα/κιθάρα, επέλεξαν τη συναυλία της Μαδρίτης γιατί η ανταπόκριση του κόσμου ήταν φοβερή (σ.σ. παντού τα ίδια λένε!). Παράλληλα με την καινούργια live κυκλοφορία του, τοι συγκρότημα έχει ξεκινήσει να δουλεύει τα νέα του τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν το 2017. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει τελευταίο studio άλμπουμ των Michael Schenker's Temple of Rock είναι το "Spirit On A Mission".

"On A Mission: Live In Madrid" track listing:

Disc 1:

01. Ocean Odyssey - Intro
02. Doctor Doctor
03. Live And Let Live
04. Lights Out
05. Where the Wild Winds Blow
06. Natural Thing
07. Before The Devil Knows You're Dead
08. Victim Of Illusion
09. Lovedrive
10. Coast To Coast
11. Vigilante Man
12. Rock My Nights Away

Disc 2:

01. Saviour Machine
02. Too Hot To Handle
03. Only You Can Rock Me
04. Lord of the Lost and Lonely
05. Rock You Like A Hurricane
06. Rock Bottom
07. Horizons
08. Attack Of The Mad Axeman
09. Communion
10. Blackout

Disc 3:

01. Searching For Freedom – Outro

Bonus Materials

* Rehearsal
* Before The Show
* Soundcheck
* Individual Interviews With Each Bandmember

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου