STAIRWAY TO THE STARS (17/2/16)

• Προσωπικό άλμπουμ ετοιμάζει ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell. Ήδη ο ντράμερ των Slipknot, Chris Fehn ηχογράφησε τα μέρη του, ενώ ακολουθούν οι Rob Halford και Whitfield Crane των Ugly Kid Joe. Παράλληλα ο Campbellετοιμάζει κι ένα βιβλίο που όπως τόνισε θα περιέχει πολλά παράξενα και περίεργα από τη ζωή των Motorhead. 
• Το τρίτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν οι Miles Nielsen and the Rusted Hearts με τίτλο, ‘Heavy Metal’. Το αναφέρουμε μόνο και μόνο επειδή στο συγκρότημα παίζει κι ο Miles Nielsen, γιός του κιθαρίστα των Cheap Trick, Rick Nielsen.
• Και δεύτερο site project δημιούργησε ο ιδρυτής και μπασίστας των Candlemass, Leif Edling. Έτσι μετά τους Avatarium σχημάτισε τους Doomsday Kingdom που θα παίξουν σε clubs.
• Δείτε το νέο video των Memorain για το τραγούδι “Guardian Night” από το άλμπουμ τους “Duality of Man” που κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου.
• 5 παλαιότερα άλμπουμ των Cannibal Corpse επανακυκλοφούν σε βινύλιο. Πρόκειται για τα "Butchered At Birth", "Eaten Back To Life", "The Bleeding", "Vile" και "Tomb Of The Mutilated" που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένες εκδόσεις και θα περιέχουν και μια αφίσα.
• Δείτε τα video των Helloween για το τραγούδι Heroes από το τελευταίο τους άλμπουμ και των Sarissa για το No man’s Land από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους.
• Η τέταρτη ημέρα του Release Athens 2016 που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου θα έχει headliners θα είναι οι Ισλανδοί Sigur Rós, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της συγχρονης μουσικής σκηνής τα τελευταία 20 χρόνια! Αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο όνομα στο χώρο του post rock, συνδυάζουν με ονειρικό τρόπο στοιχεία από ambient / dream pop / progressive rock με νεο-κλασσική και μινιμαλιστική αισθητική.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου