ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ….ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ


Ο Κώστας Θεοδωρακάκος πριν ανοίξει το δώρο
Εδώ μετά το άνοιγμα
Τρίτη βράδυ και οι παραγωγοί του Rockmachine.gr έκοψαν την πίτα στο ανανεωμένο Excalibur (Ορμηνίου 4). Το φλουρί αντιστοιχούσε στο box set cd των Anathema, Fine Days 1999-2004 με τα άλμπουμ τους Judgment, A Natural Disaster και A Fine Day to Exit  καθώς και το dvd, Were you there (live) και το κέρδισε ο Κώστας Θεοδωρακάκος (μόλις 2 μήνες  στο δυναμικό του Rockmachine.gr) του οποίου είχαν ξεχάσει να κόψουν κομμάτι (!), όπως και στον Βαγγέλη Τζαγκαράκη (ξανά !), οι οποίοι μοιράστηκαν τα ψίχουλα που είχαν περισσέψει, αλλά τυχερός (στα ψίχουλα) ήταν ο Κώστας Θεοδωρακάκος. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι πανηγυρισμοί του Θεοδωρακάκου του τύπου «με την πρώτη σας το πήρα», «φάτε  τα ψιχουλά μου» και άλλα παρεμφερή, όπου οι παραγωγοί τον άκουγαν με ανοιχτό το στόμα (γιατί έτρωγαν την πίττα). Αμέσως όλοι αποχώρησαν, εκτός του νικητή που κάθισε έως τις 3.30 στο Excalibur για να ακούσει τα cd.
Υ.Γ.
Οι φωτογραφίες βγήκαν κουνημένες γιατί η Μάριζα που τις τραβήξω με το άλλο χέρι κρόταγε ένα κομμάτι πίττα.  Και του χρόνου!!!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Κακοήθειες και συκοφαντίες. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο σκοτεινών κυκλων με σκοπό την εξόντωσή μου. Καταγγέλω την προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητάς μου και θα προβώ σε κάθε ενέργεια ώστε να λάμψει επιτέλους η αλήθεια και να κοιμόμαστε όλοι πιο ήσυχοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή