ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ MTV GREECE

Είναι οριστικό και με επίσημη ανακοίνωσή της η ελληνική εταιρεία γνωστοποιεί τη λήξη συνεργασίας με την ξένη εταιρεία και την αλλαγή που πρόκειται να υπάρξει στο τηλεοπτικό τοπίο. Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναδημοσιεύσει την είδη που είχαμε διαβάσει στη blog του Γρηγόρη Μελά για τη έντονη φήμη κλεισίματος του MTV Greece. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση.
«Η εταιρία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Networks (VIMN) συνεργάστηκαν στενά και με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη του Nickelodeon και του MTV Greece μέσω της ελεύθερης μετάδοσης και των δύο καναλιών στην Ελλάδα.
Η Viacom αποφάσισε, από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, να διακόψει την ελεύθερη μετάδοση του MTV Greece στην Ελλάδα και να μεταδίδει στο εξής το MTV μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA.
Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία».
Εκτός όμως από το ότι το Nickelodeon θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, όπως είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο κείμενο, η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις» όχι μόνο δεν σκοπεύει να αφήσει τη συχνότητα να πάει χαμένη αλλά αντίθετα θα «χτίσει» κάτι καινούργιο. Έτσι στις αρχές του 2016 θα βγει στον αέρα, στη συχνότητα του MTV GREECE, ένα καινούργιο νεανικό κανάλι με τους ίδιους εργαζομένους και με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές…!
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου