Τα 70α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο Eric Clapton (γεννήθηκε στις 30 Mαρτίου 1945) και ήδη έχουν  ανακοινωθεί συναυλίες του την 1η και 2α Μαϊου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και λίγο αργότερα, 14, 15, 17, 18, 20, 21 και 23 Μαϊου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα επετειακό box set με 3 cd και με τίτλο Forever Man. Θα περιέχει 51 κομμάτια που χρονικά ξεκινούν από το 1989 έως σήμερα (studio, live και classic blues) work. Παλαιότερα είχε αναγγείλει την απόσυρσή του από τις περιοδείες, χωρίς να διευκρινίζει αν αυτές οι 9 ημερομηνίες είναι και οι τελευταίες του. Το  Forever Manθα κυκλοφορήσει στις 7 Μαίου.


Disc 1: Studio

1.      Gotta Get Over
2.      I’ve Got A Rock ‘N’ Roll Heart
3.      Run Back To Your Side
4.      Tears In Heaven
5.      Call Me The Breeze
6.      Forever Man
7.      Believe In Life
8.      Bad Love
9.      My Father’s Eyes
10.  Anyway The Wind Blows – with J.J. Cale
11.  Travelin’ Alone
12.  Change The World
13.  Behind The Mask
14.  It’s In The Way That You Use It
15.  Pretending
16.  Riding With The King – with B.B. King
17.  Circus
  1. Revolution 

Disc 2: Live

1.      Badge
2.      Sunshine Of Your Love
3.      White Room
4.      Wonderful Tonight
5.      Worried Life Blues
6.      Cocaine
7.      Layla (Unplugged)
8.      Nobody Knows You When You’re Down & Out (Unplugged)
9.      Walkin’ Blues (Unplugged)
10.  Them Changes – with Steve Winwood
11.  Presence Of The Lord – with Steve Winwood
12.  Hoochie Coochie Man
13.  Goin’ Down Slow
  1. Over The Rainbow

Disc 3: Blues

1.      Before You Accuse Me
2.      Last Fair Deal Gone Down
3.      Hold On, I’m Comin’ – with B.B. King
4.      Terraplane Blues
5.      It Hurts Me Too
6.      Little Queen Of Spades
7.      Third Degree
8.      Motherless Child
9.      Sportin’ Life Blues – with J.J. Cale
10.  Ramblin’ On My Mind
11.  Stop Breakin’ Down Blues
12.  Everybody Oughta Make A Change
13.  Sweet Home Chicago
14.  If I Had Possession Over Judgement Day
15.  Hard Times Blues
16.  Got You On My mind
17.  I’m Tore Down
18.  Milkcow’s Calf Blues
  1. Key To The Highway – with B.B. King
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου