Μια συναυλία των Chicago που είχε δοθεί πριν 40(!) χρόνια στο Capital Centre του Maryland θα κυκλοφορήσει σε διπλό cd μέσα στο Φεβρουάριο. Τίτλος της Chicago Live In '75 και η κυκλοφορία της θα γίνει από τη Rhino Records στις 23 Φεβρουαρίου. Τα περισσότερα κομμάτια του Live In ’75 προέρχονται από το άλμπουμ Chicago VIII το οποίο μόλις είχε κυκλοφορήσει, ενώ έχουν συμπεριλάβει καιμια διασκευή στο τραγούδι των Beatles,  Got To Get You Into My Life. Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το πλήρες track list του Chicago Live In '75.

Live In ’75 tracklist
Disc 1
1.    Introduction
2.    Anyway You Want
3.    Beginnings
4.    Does Anybody Really Know What Time It Is?
5.    Call On Me
6.    Make Me Smile
7.    So Much To Say, So Much To Give
8.    Anxiety’s Moment
9.    West Virginia Fantasies
10.    Colour My World
11.    To Be Free
12.    Now More Than Ever
13.    Ain’t It Blue?
14.    Just You ’N’ Me
15.    (I’ve Been) Searchin’ So Long
16.    Mongonucleosis
17.    Old Days
18.    25 Or 6 To 4
Disc 2
1.    Got To Get You Into My Life
2.    Free
3.    I’m A Man
4.    Dialogue
5.    Wishing You Were Here
6.    Feelin’ Stronger Every Day
Share on Google Plus

About Makisdaniil

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου