NEWS OF THE WORLD (5/12/17)


H Aston Martin DB5 του 1960 η οποία «πρωταγωνίστησε» στην ταινία «Goldfinger» σε ένα κυνηγητό στις Άλπεις με οδηγό τον Sean Connery αγοράστηκε το 1964 από τον Sir Paul McCartney και τώρα πωλείται. Ο τραγουδιστής και μπασίστας των Beatles είχε αγοράσει την Aston Martin DB5 με νούμερο 1653 / R το 1964, λίγο προτού ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία και μόλις είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της ταινίας «A Hard Day’s Night» κι είχε καταβάλλει το ποσό των 3.800 αγγλικών λιρών και ταξίδευε με την Aston Martin σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο επί έξι χρόνια καλύπτοντας 40.000 μίλια.Μερικά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Aston Martin είναι οι 6 κύλινδροι της με κινητήρα τριών καρμπιρατέρ απόδοσης 280 ίππων. Φτάνει τα 100/χλμ την ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα και η τελική του είναι 232χλμ/ώρα, σύμφωνα με την Daily Mail. Μεταξύ 1963 και 1965 κυκλοφόρησαν μόνο περίπου 1.000 ίδια μοντέλα.Το σπορ αυτοκίνητο άλλαξε αρκετά χέρια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κι ο οίκος Bonhams έχει ορίσει αρχική τιμή 1.200.000 εκ. αγγλικές λίρες, δηλαδή 350 φορές πάνω από τα χρήματα που είχε δώσει ο McCartney πριν από 53 χρόνια.
• Απέκλεισε κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης των Cinderella ο Tom Keifer σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε αντίθεση με τον Sebastian Bach που άφησε ελπίδες για ένα reunion των Skid Row.
• Στις 16 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το προσωπικό άλμπουμ του οργανίστα των Guns N’ Roses,  Dizzy Reed με τίτλο Rock ‘n Roll Ain’t Easy. Μαζί του παίζουν οι Ricky Warwick τραγούδι/κιθάρα (Thin Lizzy, The Almighty, Black Star Riders), Mayuko Okai κιθάρα, Richard Fortus κιθάρα (Guns N’ Roses, Psychelic Furs, Thin Lizzy), Mike Dupke (W.A.S.P.) ντραμς, Mike Duda (W.A.S.P.) μπάσο και φυσικά ο Reed τραγούδι, πιάνο και ταμπουρίνο.


Δείτε το video του "Children Of The Grave" από τους Black Sabbath όπως το έπαιξαν στο "The End".

• Ωχ, κι άλλο super project. Αυτή τη φορά από 3 μέλη της κλασικής σύνθεσης των Dokken, τον χαρισματικό κιθαρίστα George Lynch, τον ντράμερ Mick Brown και τον μπασίστα Jeff Pilson, με την προσθήκη του νυν τραγουδιστή των Warrant, Robert Mason. To project ονομάζεται Super Stroke κι η κυκλοφορία του άλμπουμ του θα γίνει το νέο έτος. Κάτι σαν Dokken δηλαδή χωρίς τον Don Dokken!

• Επανασυνδέθηκαν τα αυθεντικά μέλη των Dixie Dregs για μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική που θα διαρκέσει 25 ημέρες! Οι Steve Morse κιθάρα, Andy West μπάσο, Allen Sloan βιολί, Steve Davidowski πλήκτρα και Rod Morgenstein ντραμς ονόμασαν την περιοδεία τους "Dawn Of The Dregs" και ξεκινούν στις 28 Φεβρουαρίου από τη Φλόριδα.
• Έπειτα από μία μοναδική διαδρομή δέκα ετών και έχοντας κυκλοφορήσει δύο αξιόλογα άλμπουμ, οι Hattie Green επιστρέφουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα ακόμα άλμπουμ. Αυτό, θα είναι και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει το συγκρότημα, λίγο πριν  τα μέλη του χαράξουν χωριστές πορείες. Η κυκλοφορία του άλμπουμ προγραμματίζεται μέσα στο 2018 και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν κοντά στα Χριστούγεννα.
• Οι φίλοι του σπουδαίου John Wetton που έφυγε από τη ζωή στις 31 Ιανουαρίου 2017 από καρκίνο προσπαθούν να πιέσουν το δήμο της πόλης που γεννήθηκε, το Derby να αναρτήσει τιμητική πλάκα με το όνομά του σε δρόμο της πόλης. Στην Μ.Βρετανία η προσπάθεια των φίλων του είναι μεγάλη κι ελπίζουν μέσα στο 2018 να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες υπογραφές για να πείσουν τη δημοτική αρχή.


• Την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016 έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας των Status Quo, Rick Parfitt έχοντας αφήσει πίσω του ένα σχεδόν έτοιμο προσωπικό άλμπουμ προς κυκλοφορία. Η τελευταία του δουλειά θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με τίτλο "Over And Out"όπου συμμετέχει ο Brian May (Queen), κα ι2 μέλη των Status Quo, οι John "Rhino" Edwards και Alan Lancaster που βοήθησαν να ολοκληρωθούν τα τραγούδια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου