NEWS OF THE WORLD (26/12/17)

• Σε άλλες εποχές η είδηση θα βρισκόταν στην πρώτη σελίδα των μουσικών sites. Σήμερα όμως μετά από τόσα χρόνια αδράνειας περνά στα ψιλά γράμματα αν κι όλοι μέσα μας θα θέλαμε να πραγματοποιηθεί. Η σύζυγος του Ritchie Blackmore, Candice Night εξέφρασε την επιθυμία ο μεγάλος κιθαρίστας να παίξει ορισμένες συναυλίες με το παλιό του συγκρότημα, τους Deep Purple. Η …άλλη πλευρά είναι αρνητική σε ένα τέτοιο  ενδεχόμενοι με τον Ian Gillan να λέει «ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν η ο ήλιος σταματήσει να βγαίνει!»
• Μπορεί να μην ανήκουν στο χώρο του classic rock αλλά σίγουρα οι Cure είναι ένα συγκρότημα με ιστορία κι έχει το σεβασμό μας. Το βρετανικό συγκρότημα κλείνει τα 40 χρόνια του το 2018 και ήδη προγραμμάτισε μεγάλη συναυλία στο Hyde Park αλλά και βρετανική περιοδεία. Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα support συγκροτήματα.
• To live DVD με τίτλο Kings Among Scotland θα κυκλοφορήσουν οι Anthrax στις 17 Απριλίου και θα περιέχει την εμφάνισή τους στο Barrowland Ballroom της Γλασκόβης που έγινε τον Φεβρουάριο του 2017.back in February. Η συνολική διάρκεια του dvd είναι 2 ώρες και περιλαμβάνει συνεντεύξεις behind the scenes footage (σ.σ. αμετάφραστο) και σκηνές από τη ζωή τους στο tour bus.
• Μετά την είσοδό τους στο Rock’n’Roll Hall of Fame, οι Bon Jovi δια στόματος Jon Bon Jovi δήλωσαν ότι είναι ανοιχτοί στο ανέβει στη σκηνή ο κιθαρίστας Richie Sambora και να παίξουν μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αρχικό μπασίστα του συγκροτήματος  Alec John Such. Θυμίζουμε ότι η τελετή θα γίνει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο Public Auditorium του Cleveland, Ohio όπου είναι τα κεντρικά γραφεία του θεσμού!



• Τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους έστειλαν οι Acid Death (Σάββας Μπετείνης,  Δημοσθένης Κωστόπουλος, Γιάννης Αναγνώστου και Κώστας Αλεξάκης) και τους ευχαριστούμε. Τους ανταποδίδουμε με τις θερμότερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.
• Μία εβδομάδα μετά το ξαφνικό θάνατο του Warrel Dane (διάβασε εδώ) δημιουργήθηκε έρανος από τους φίλους και την οικογένειά του για να συγκεντρωθούν 5,000 δολάρια που απαιτούνται για να επιστρέψει η σορός του στο Seattle και να ταφεί. Τελικά συγκεντρώθηκαν τα διπλάσια χρήματα από τον αρχικό στόχο!
• Ακούστε τους Mystic Prophecy του Roberto Δημήτρη Λιαπάκη να διασκευάζουν την επιτυχία του Elton John, I'm Still Standing από το καινούργιο άλμπουμ τους "Monuments Uncovered" (διάβασε εδώ).
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ο Vincent Nguini, κιθαρίστας του Paul Simon από το 1991. Αιτία θανάτου, καρκίνος στο συκώτι.
• Το σπίτι του ντράμερ Simon Phillips στην Καλιφόρνια κάηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς. Την ώρα του δυστυχήματος ο Phillips έπαιζε με τους  Protocol 4και αμέσως μόλις έμαθε τα νέα διέκοψε την περιοδεία κι επέστρεψε. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Phillips Toto διαδέχτηκε τον Jeff Porcaro στη θέση του ντράμερ των Toto από το 1992. Όμως και το σπίτι του Trevor Horn, πρώην μέλους και παραγωγού των Yes αλλά και των Buggles κάηκε ολοσχερώς από τη μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει το Los Angeles.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου