NEWS OF THE WORLD (28/8/17)

• Για μια ακόμα φορά, ο Joe Lynn Turner στην Ελλάδα και μάλιστα εμφανίζεται σε επαρχιακή πόλη. Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Γιώργο Γάκη θα παίξουν στο  Θέατρο Τζένη Καρέζη στη Τσαγκαράδα Πηλίου.

• Νέα μέλη στους Mystic Prophecy και W.A.S.P. Στους Mystic Prophecy ο Evan K (ex-Cypecore) είναι ο νέος lead guitarist, ενώ στους αμερικάνους  W.A.S.P. ο βραζιλιάνος Aquiles Priester που στο παρελθόν έχει παίξει με τους Angra, Paul Di'Anno, Tony MacAlpine, Vinnie Moore κ.α είναι ο νέος τους ντράμερ.
• Υπέκυψε στα τραύματά της η tour manager των Adrenaline Mob, Jane Train. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο rockabilly κιθαρίστας Sonny Burgess.
• Δείτε video από τις πρόβες που έκαναν οι Metallica με την Lady Gaga κατά τη διάρκεια των 59ων Βραβείων Grammy!
• Στο Κύτταρο στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το “Into Battle Fest” με την συμμετοχή των Riot V, Tokyo Blade, Horisont, Portrait, Wrathblade, Released Anger, Slaughtered Priest, Sons Of Iniquity και Hateflames. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κι άλλα συγκροτήματα. Η προπώληση ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου με τιμή διημέρου 40€ και μονοήμερα στα 23€ και μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Sirens, Metal Era, No Remorse και Eat Metal.
• Δείτε το video των επανασυνεδεμένων Lionheart (διάβασε εδώ) που δεν είναι άλλο παρά η παλιά επιτυχία του Chris DeBurgh, “Don’t pay the ferryman”.
• Ο Lars Urlich των Metallica έπαιξε μαζί με τους συμπατριώτες του Volbeat σε συναυλία τους στην Κοπεγχάγης, το Σάββατο που μας πέρασε.2 Μαζί του ανέβηκαν στη σκηνή και ο Mile Petroza (Kreator), Barney Greenway (Napalm Death) και Danko Jones. Δείτε την εμφάνιση του Urlich μαζί με τους Volbeat.
• Από το ενδιαφέρον site της μεγάλης metal δισκογραφικής εταιρείας Metal Blade, πληροφορηθήκαμε ότι άλλα δυο άλμπουμ των Riot, τα “Army Of One” και “Through The Storm” θα επανακυκλοφορήσουν σε digipack CD αλλά και βινύλιο στις 8 Σεπτεμβρίου. Το “Army Of One” θα περιέχει σαν bonus track τα “Road Racin” (live) και το “Still Allive” ένα instrumental σε rough mix, ενώ το “Through The Storm” τα “Follow You” (demo), “Army Of One (instrumental)”, “Shine (instrumental)” and “Blinded (demo)”.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου