TOP OF THE BILL (23/12/16)

• Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία που ανήρτησαν οι Helloween μετά την επανασύνδεση με τους Michael Kiske και Kai Hansen. Η περιοδεία "Pumpkins United" θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου 2017 στο Sao Paolo κι ακολουθεί όλος ο κόσμος. Ελπίζουμε κι η Ελλάδα! Περισσότερα για την "Pumpkins United"tour εδώ.
• Καινούργια πολυτελή επανεκδώσει του άλμπουμ του Flowers in the Dirt θα δει ο Paul McCartney. Η επανέκδοση θα κυκλοφορήσει 24 Μαρτίου, ενώ να θυμώσουμε ότι η πρώτη έκδοση είχε γίνει το 1989 και ήταν το 8ο προσωπικό άλμπουμ του. Στο Flowers in the Dirt συμμετείχε σαν συνθέτης σε 4 τραγούδια ο Elvis Costello με το ψευδώνυμο Declan MacManus και τραγούδησε το You Want Her, Too ντουέτο με τον McCartney, ενώ ο David Gilmour συμμετείχε στο We Got Married.Η καινούργια έκδοση θα περιέχει τα 13 τραγούδια, ενώ θα συνοδεύεται με 18 επί πλέον κομμάτια σε 2 bonus cd που θα περιέχουν και demos.
• Για ακόμα μια φορά οι Manilla Road θα εμφανιστούν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1η Μαΐου θα παίξουν στο Κύτταρο για μια ακόμα συναυλία μπροστά στο ελληνικό κοινό. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.
• Οι Pearl Jam, Journey, Yes, Electric Light Orchestra, Joan Baez και Tupac Shakur είναι οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για το Rock And Roll Hall Of Fame toy 2017. Η τελετή ένταξης στο Rock And Roll Hall Of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στο Barclays Center του Brooklyn της Νέας Υόρκης.
• Δείτε τους Saxon να διασκευάζουν το “Ace of spades”των Motorhead κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στη Μαδρίτη. Το μεγάλο συγκρότημα έχει πει ότι στο νέο τους άλμπουμ, θα υπάρχει και τραγούδι αφιερωμένο στους Mothread με τίτλο “They played rock and roll”.
• Είναι γνωστό ότι ο Mike Flyntz είναι φίλος και θαυμαστής του Άγγελου Περλεπέ και του συγκροτήματός του, τους Mysrtery. Δείτε τον στο καινούργιο video των Riot, "Bring the Hammer Down" να φορά t-shirt Mystery!
• Οι Withrfall είναι ακόμα ένα συγκρότημα, προς Θεού, όχι super group, που δημιουργείται από πρώην μέλη γνωστών συγκροτημάτων. Τους Witherfall αποτελούν οι Jake Dreyer κιθάρα (Iced Earth, Kobra and the Lotus, White Wizzard), Joseph Michael τραγούδι (White Wizard) και Adam Sagan ντραμς (Circle II Circle) που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή. Το πρώτο άλμπουμ τους είναι ηχογραφημένο με τον Sagan στα τύμπανα, τιτλοφορείται  "Nocturnes And Requiems" και θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου