TOP OF THE BILL (19/12/16)

• Στο eBay θα πωληθεί η Chevrolet Bel Air 1957 convertible του με την οποία ο Bruce Springsteen εμφανιζόταν στο video του τραγουδιού «Born to Run». Το αυτοκίνητο πωλείται από το συλλέκτη αντικειμένων του Springsteen, Michael Crane, που δήλωσε ότι εκτός από το αυτοκίνητο σχεδιάζει να πουλήσει ολόκληρη τη συλλογή με αντικείμενα του καλλιτέχνη  που διαθέτει, επειδή θέλει να απαγκιστρωθεί από την μακρόχρονη σχέση αγάπης που τρέφει γι' αυτόν. O Crane όπως κι ο  Springsteen κατάγονται από το New Jersey, κι έως τώρα η υψηλότερη προσφορά είναι 250.100 δολάρια. Ο Crane αγόρασε το αυτοκίνητο από το eBay το 2006 και ήταν έκθεμα στο Rock and Roll Hall of Fame, στο Cleveland από το 2008 έως το 2010. Η άδεια και η ασφάλεια είναι στο όνομα του τραγουδιστή και μπορεί να κυκλοφορήσει κανονικά στους δρόμους!
• Καινούργιο άλμπουμ έχουν κι οι καναδοί Danko Jones. Τίτλος του "Wild Cat" και θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου.
• Δείτε το πρώτο video single από το καινούργιο άλμπουμ των Place Vendome που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Το άλμπουμ τιτλοφορείται "Close to the Sun" και το τραγούδι “Welcome To The Edge”.
• Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα για το Chania Rock Festival. Είναι οι Blind Guardian που θα εμφανιστούν στις 30 Ιουνίου στον Προμαχώνα Χανίων. Το εισιτήριο τιμάται προς 45€ και το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 30 Ιουνίου έως και 1η Ιουλίου.
• Στις 24 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Genesis, Steve Hackett με τίτλο "The Night Siren". Θα συμμετέχουν μουσικοί από την Μέση Ανατολή γιατί σύμφωνα με τον  Steve Hackett η μουσική ξεπερνά τα σύνορα, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.• Δείτε τον Jeff Scott Soto να διασκευάζει το τραγούδι του Michael Jackson, "Give In To Me" το οποίο προσφέρει για δωρεάν downloading μέσω του soundcloud.com.


·        •  Στις 24 Φεβρουαρίου οι Asia θα κυκλοφορήσουν το "Symfonia - Live In Bulgaria 2013" με τη συμμετοχή της Plovdiv Philharmonic Orchestra. Η κυκλοφορία του "Symfonia - Live In Bulgaria 2013" θα γίνει σε 2CD/DVD, Blu-Ray και MP3.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUZED







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου