DAZED AND CONFUZED (13/12/16)

• Το 1968 με το τραγούδι του ‘Fire’ ακουγόταν παντού, ακόμα και στην Ελλάδα. Για το 2017 ο Arthur Brown θα παίξει για πρώτη φορά στην Αμερική μετά το 1969, για 8 ημερομηνίες με την ελπίδα να προστεθούν ορισμένες ακόμα. Σημειώστε ότι η ηλικία του είναι 74 ετών.
• Μπορείτε να πάρετε μέρος στη καινούργια ψηφοφορία με θέμα την άποψή σας για το καινούργιο άλμπουμ των Metallica. Να σας θυμίσουμε ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σχετικά με την αποδοχή σας ή όχι του καινούργιου live άλμπουμ των Rainbow ήταν , 44% «τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τους παλιούς Rainbow”, 34% “Ritchie Θεός’ και  13%  «ίσως” (το αγοράζατε). Στην τελευταία ψηφοφορία σχετικά με μια σειρά live άλμπουμ, επιλέξατε σαν καλύτερο το Made in Japan  των Τιτανοτεράστιων με 39%, ενώ στη δεύτερη θέση ισοψήφησαν τα On Stage (Rainbow) και No Sleep till Hammersmith (Motorhead) με 11%. Στην Τρίτη θέση με 9% ήλθε το κλασικό Live at Fillmore East των Allman Brothers και με 8% το World Wide Live (Scorpions), Unleashed in the East (Judas Priest). Τα υπόλοιπα άλμπουμ πήραν από 5εως 3%.
• Δείτε ακόμα ένα τραγούδι από το καινούργιο live cd των Accept. Πρόκειται για το Pandemic!
• Το 8ο(!) παιδί απέκτησε ο 73χρονςο Mick Jagger. Μητέρα του αγοριού είναι η  σύντροφος του Melanie Hamrick. Ο Jagger έχει 7 ακόμη παιδιά, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο ενώ πρόσφατα κι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ronnie Wood, έγινε και αυτός ξανά πατέρας (διάβασε εδώ).
• Δείτε το video των Iced Earth για το κομμάτι Incorruptible, Live από την πρόσφατη εμφάνισή τους στο Principal της Θεσσαλονίκης (27Νομεβρίου 2017). Σε συνέντευξή του ο Schaffer είπε ότι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ τους άλλαξε κι από "The Judas Goat", θα ονομάζεται Incorruptible".
• Στο καθιερωμένο check up του Tony Iommi, δεν βρέθηκε κάποια δραστηριότητα εκεί που είχε τον καρκίνο, αλλά βρέθηκε  κάτι στον λάρυγγα. Θα πρέπει να αφαιρεθεί ενώ βρέθηκε κι ένας όγκος στο πίσω μέρος της μύτης χωρίς να γνωρίζει ακόμα  αν είναι καρκίνος ή όχι.
• Στις 24 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Sanctuary, με
τίτλο “Inception” και στην ουσία είναι το prequel του κλασικού άλμπουμ τους “Refuge Denied”(1988).Το “Inception” θα περιέχει υλικό της μπάντας από το 1986 το οποίο ανακάλυψε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Lenny Rutledge. Δεν πρόκειται για remastered έκδοση του “Refuge Denied” αλλά για prequel με τα κομμάτια σε πρώιμη μορφή πριν ηχογραφηθούν για το “Refuge..” όπως και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τότε (1986).


·      •   Δείτε το πρώτο video single από το καινούργιο άλμπουμ των Place Vendome που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Το άλμπουμ τιτλοφορείται "Close to the Sun" και το τραγούδι Welcome To The Edge”.

·         ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ DAZED AND CONFUSED
 
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου