ANNIHILATOR, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 117. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ημέρα εθνικής επετείου για την χώρα μας αλλά και άλλη μια ημέρα συναυλιακής δραστηριότητας για τους Έλληνες metal fans. Ημέρα συναυλίας των Annihilator με Support  τους  Έλληνες Foray  Between Ocean στην Πειραιώς 117 Academy!!!
Στις 20:20 βγήκαν οι Foray  Between
Ocean  και μπορώ να πω ότι σχημάτισα μια πολύ καλή
άποψη ακριβώς την ίδια που είχα όταν άκουσα το άλμπουμ τους Depression Neverending.
Πραγματικά το συγκρότημα είχε καλή απόδοση, αν και έπαιξαν μπροστά  σε λίγο
κόσμο, που όμως το ευχαριστηθήκαμε. Τη μουσική τους δεν μπορείς να την κατατάξεις σε κάποιο συγκεκριμένο  είδος του metal γιατί έχει επιρροές από  όλα τα είδη και το δικό τους προσωπικό ύφος! Κατέβηκαν από τη σκηνή στις 20:55 και ήμασταν σε αναμονή για τους
Annihilator.
Foray  Between Ocean
Με τον Jeff Waters στα φωνητικά και με όρεξη για χιούμορ, να μιλάει για τη χωρά μας, τα ωραία φαγητά αλλά θυμήθηκε και μια παλαιότερη εμφάνισή τους αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Ρόδον. Τα υπόλοιπα μέλη σε καλή βράδια άλλα λίγο κουρασμένοι, ίσως από τις συνεχείς συναυλίες . Το κοινό συμμετείχε , με την όποια παρουσία του να είναι περιορισμένη, ενώ το set list περιελάμβανε τραγούδια από τον καινούριο τους δίσκο όπως το Suicide Society που άνοιξε τη βραδιά αλλά και τα  κλασσικά  Phantasmagoria, Stonewall, King of the kill, Welcome to your Death, W.T.Y.D, Annihilator,κ.α. με καλύτερες στιγμές το Alison Hell με τοφοβερό intro Crystal Ann να προηγείται. Σε μια από τις πολλές παρεμβάσεις του Waters μεταξύ των τραγουδιών, είπε  το τραγούδι το πούλησε για συμβόλαιο 1.000$.
Η συναυλία διήρκεσε 90 λεπτά άλλα με πολύ κουβέντα κι έκλεισε χωρίς encore και λίγο απότομα, αφήνοντάς τον
κόσμο με μια μικρή πικρία!!!
ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου