DAZED AND CONFUZED (30/10/16)

• Μεγάλη διάσταση πήρε, όπως άλλωστε αναμενόταν, η συνάντηση του Προέδρου Obama με τους Steven Tyler και Joe Perry. Συναντήθηκαν στο Lakeland της Florida, όταν τα αεροπλάνα τους είχαν προσγειωθεί. Οι δύο Aerosmith μόλις είδαν το Air Force One άρχισαν να το φωτογραφίζουν κι όταν ο Obama πληροφορήθηκε ότι βρισκόντουσαν στο ίδιο αεροδρόμιο τους είπε να τον περιμένουν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν! Ο Tyler ήταν η δεύτερη φορά που τον συνάντησε, ενώ ο Perry ο οποίος είναι φανατικός Ρεπουμπλικάνος, η πρώτη.
• Οι Winery Dogs δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ για το 2017, αφού οι Mike Portnoy, Billy Sheehan και  Richie Kotzen μετά την κυκλοφορία του (πολύ καλού) "Hot Streak"(2015), θα ασχοληθούν με δικά τους projects.
•  30 χρόνια κυκλοφορίας συμπλήρωσε το πρώτο άλμπουμ των Poison, "Look What The Cat Dragged In" και θα επανακυκλοφορήσει σε special edition picture disc μόνο 1000 αντιτύπων. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Δείτε το video του Phil Rudd για το τραγούδι του "Head Job"από το ομότιτλο άλμπουμ του.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, "The Stage"έκανε εντυπωσιακή άνοδο στο αμερικάνικο Chart του Billboard κι από το No. 22, πήγε στο No. 10 του chart.
•  Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον video σ’ ένα τραγούδι που θεωρείται πολιτιστικός θησαυρός του 14ου αιώνα (του Juan del Encina) , σε μεσαιωνική metal διασκευή-ενορχήστρωση από την Ελίνα Εγγλέζου και τραγουδισμένο σε Gaelic-Portugese απο 5 καταπληκτικές φωνές της Ελληνικής μέταλ σκηνής. Lead κιθάρα ο Νεοκλής Δελέγος (Nigel Foxxe από τους Thanatos AD / Flames ) που συμμετείχε και στην μουσικη παραγωγή του project. Τα χορωδιακά και lead φωνητικά έκαναν οι Mike Livas (Maidenance/ Fortress Under Siege ), Dee Theodorou ( Illusory),Andy Lagiou ( The Harps ), Maria Coutava ( Alter Ego ) και Βαγγελης Γκουλης ( Virtual Zero /PDP-E ) Ο  Γιάννης Ανδρουλακάκης ( Royal Quest / Vivaldi Metal Project Arrangers ) συνείσφερε στην δημιουργία των κρουστών και των ντραμς μαζί με τον Νεοκλη Δελεγκο, η Τζώρτζια Δούκα (Αlter Ego ) έπαιξε τα φλάουτα και ο  Andrey Korneev έφτιαξε το video.  Η παραγωγή του τραγουδιού πήρε περίπου 3 μήνες για να ολοκληρωθεί και στο διάστημα αυτό οι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι κολλήσανε, έγιναν φίλοι και ετοιμάζουν και μελλοντικές νέες συνεργασίες.
• Το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άτιτλο για την ώρα, άλμπουμ των Jack Russell’s Great White."Gods Of Violence" τιτλοφορείται το καινούργιο, 14ο άλμπουμ των γερμανών thrashers, Kreator που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου