Ο RITCHIE BLACKMORE ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Χθες το βράδυ στο Loreley της Γερμανίας, γράφτηκε σιτορία όταν ο Ritchie Blackmore πραγματοποίησε την πρώτη από τις τρεις πολυαναμενόμενες επανεμφάνισεις. Οι καινούργιοι Rainbow, Ronnie Romero τραγούδι,  Jens Johansson πλήκτρα, David Keith ντραμς και Bob Nouveau μπάσο ξεκίνησαν με το Highway Star και τέλειωσαν με το Smoke on the Water, αφού πέρασαν μέσα από άλλα 11 μεγάλα/θρυλικά τραγούδια της καριέρας του (συνολικά 13) του Μαυροφορεμένου. Πάντως από τα πολλά video που έχουν ανέβει, εκείνος που έκλεψε την παρασταση ήταν ο Ronnie Romero που ικανοποίησε όλιυς τους die hard fans του Μαυροφορεμένου.  Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Child in Time στο set list, ένα κομμάτι που μέχρι και το 2002 ερμήνευε ο Ian Gillan με τους Deep Purple αλλά μετά για ευνόητους λόγους το σταμάτησε. Η συναυλία ξεκίνησε με την εμφάνιση των Thin Lizzy (προσέξτε, όχι των Black Star Riders) εν μέσω καταιγιστικής βροχής και συνεχίστηκε με τους Manfred Mann’s Earth Band για να εμφανιστούν οι Ritchie Blackmore's Rainbow στις 21.30.
18 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Χθες, κατά τη δεύτερη εμφάνισή του στο Bietigheim της Στουτγάρδης, ο Μαυροφορεμένος ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με την πρώτη εμφάνισή του στο Loreley ενώ προσέθεσαν ακόμα ένα τραγούδι στο set list, το 16th Century Greensleeves. Ο κόσμος ήταν περί τις 15.00, τα support τα ίδια συγκροτήματα και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η εικόνες που βλέπουμε από τα video του you tube είναι κατά πολύ υποδεέστερες από αυτό που πραγματικά βγάζει τόσο ο ίδιος όσο και το συγκρότημα στη σκηνή.
 Αναλυτική παρουσίαση και σχολιασμό και των τριών εμφανίσεων των Ritchie Blackmore's Rainbow από τον Κώστα Θεοδωρακάκο σε λίγες ημέρες.
Ακολουθεί το πλήρες set list της χθεσινής εμφάνισης.
01. Highway Star
02. Spotlight Kid
03. Mistreated
04. Since You Been Gone
05. Man On The Silver Mountain
06. Catch The Rainbow
07. Difficult To Cure
08. Perfect Strangers
09. Child In Time
10. Long Live Rock 'N' Roll
11. Stargazer
12. Black Night
13. Smoke On The Water

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου