"ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ AC/DC"

Δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι η συναυλία των AC/DC στο Kansas City στις 28 Φεβρουαρίου 2016 θα ήταν κι η τελευταία για τον Brian Johnson. Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, αναγκάζεται να αποχωρήσει με σοβαρό πρόβλημα ακοής, κάνοντας το συγκρότημα να μεταθέσει τις 10 εναπομείνασες συναυλίες τους για το καλοκαίρι  της φετινής χρονιάς. Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, η κατάσταση της υγείας του είχε μπει σε κακό δρόμο και η άμεση αποχώρησή του από τους AC/DC ήταν αναγκαία. Μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση του συγκροτήματος για τις επί 35 χρόνια υπηρεσίες του, οι AC/DC ανακοινώνουν σαν αντικαταστάτη του για τις 10 συναυλίες τον Axel Rose. H ανακοίνωση του Johnson έχει ως εξής:
Οι 10 εναπομείνασες συναυλίες της AC/DC 'Rock Or Bust'  για το 2016 θα γίνουν με άλλο τραγουδιστή. Θα ήθελα να εξηγήσω στους fans τι με οδήγησε στην αποχώρησή μου, ξεκινώντας από τις 7 Μαρτίου όταν μετά από εξετάσεις με ενημέρωσαν ότι αν συνεχίσω να τραγουδώ σε αρένες κινδύνευα να χάσω τελείως την ακοή μου.
Αν συνέχιζα θα υποχρεωνόμουνα να μειώσω την παρουσία μου στη σκηνή κι αυτό να έχει αντίκτυπο στην όλη εμφάνιση του συγκροτήματος. Δεν άκουγα καλά τις κιθάρες και γενικά δεν άκουγα καθαρά τον ήχο στη σκηνή. Οι fans αξίζουν να δουν κι να ακούσουν μια μεγάλη ερμηνεία κι εμένα στο υψηλότερο επίπεδο κι αν αυτό δεν γινόταν θα είναι κακό για ολόκληρο το συγκρότημα. Δεν είμαι λιποτάκτης και μου αρέσει να τελειώνω ότι αρχίζω. Την ημέρα που οι γιατροί μού ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσω ήταν η πιο δύσκολη ημέρα της επαγγελματικής μου ζωής. ΄Έκανα πολλές συναντήσεις με τους γιατρούς και μου εξήγησαν ότι είναι για μένα δύσκολο να παίξω σε μεγάλους χώρους με αυτές τις εντάσεις και με αυτό το πρόβλημα στην ακοή μου. Στενοχωρήθηκα πολύ που πήρα αυτή την απόφαση. Σαν μέλος των AC/DC, ηχογράφησα 10 studio άλμπουμ, 2 live και 10 dvd, πουλήσαμε εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και ήταν τα ευτυχέστερα 36 χρόνια της ζωής μου, δύσκολα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς! Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, σε κάθε συναυλία τους θα είμαι τη σκέψη μου εκεί. Οι λέξεις δεν είναι δυνατές να εκφράσουν τα συναισθήματά μου για την αφοσίωση που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευχαριστίες μου είναι προς εσάς και προς του σας Angus και Cliff για τη συμπαράστασή τους. Τέλος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να αποσυρθώ, αφού οι γιατροί μου είπαν ότι μπορώ να ηχογραφήσω σε studio κι ίσως σε μια στιγμή τα καταφέρω να επιστρέψω και στα Live. Είμαι αισιόδοξος"
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου