STAIRWAY TO THE STARS (10/11/15)

• Έτοιμο το πρώτο άλμπουμ των The Last in Line του συγκροτήματος του κιθαρίστα Vivian Campbell μαζί με τους Vinny Appice, Jimmy Bain και Claude Schnell κι οι τέσσερεις πρώην Dio και την προσθήκη του τραγουδιστή Andrew Freeman (Hurricane/Lynch Mob). Τίτλος του άλμπουμ “Heavy Crown", παραγωγός είναι ο Jeff Pilson και η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 19 Φεβρουαρίου.
• «Ξέρουμε ότι θα αποτελέσει έκπληξη για πολλούς από εσάς και ειλικρινά και για μας. Ενώ υποτίθεται ότι θα κάναμε ένα διάλειμμα για οκτώ εβδομάδες, τελικά το συγκρότημα διαλύεται. Περιοδεύσαμε και ηχογραφήσαμε χωρίς τέλος από το 2008 μέχρι τώρα και μάλλον χτυπήσαμε σε τοίχο. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία να σταματήσουμε για λίγο και να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια κάποια μέλη έχασαν το κίνητρό τους για να συνεχίσουν. Ελπίζουμε ότι η φλόγα θα ανάψει και πάλι και θα αναστήσει το συγκρότημα κάπου στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει... για την ώρα αντίο»! Αυτό αναφέρει το αποχαιρετιστήριο των Sister Sin που άφησαν κληρονομία 6 studio άλμπουμ, 1Ep και 13 χρόνια καριέρας.  
• Την  επανασύσταση των Genesis φαίνεται να επιδιώκει ο Phil Collins. Ο ντράμερ και τραγουδιστής του μεγάλου αγγλικού συγκροτήματος , ακολουθεί ιατρική θεραπεία για να καταπολεμήσει το πρόβλημα με τη μέση του και έχει ξεκινήσει προσπάθειες να ξαναπαίξει μαζί με τους Mike Rutherford και Tony Banks, ενώ ο ίδιος θα τραγουδάει έχοντας session ντράμερ, όπως γινόταν την  εποχή που περιόδευαν. Όπως είναι αντιληπτό, τα σχέδια του Collins δεν περιλαμβάνουν τον Peter Gabriel!
• Δυστυχώς τα θύματα της πυρκαγιάς σε club του Βουκουρεστίου έφθασαν τα 45, με τους δύο κιθαρίστες αλλά κα τον ντράμερ του ρουμάνικου συγκροτήματος Goodbye to Gravity να προστίθενται στον κατάλογο των θυμάτων (διάβασε εδώ). Το τραγικό γεγονός έβγαλε στο δρόμο χιλιάδες ρουμάνους μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Ιοάνις που συγκεντρώθηκαν για έκτη συνεχή ημέρα στο Βουκουρέστι για να εκφράσουν την οργή τους απέναντι στην πολιτική τάξη, την οποία κατηγορούν για διαφθορά και ανευθυνότητα, μετά την τραγωδία στην ντισκοτέκ Colectiv. "Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή, ούτε εσείς μόνοι, ούτε εγώ μόνος μπορούμε", δήλωσε ο Κλάους Ιοάνις, την ώρα που πολλοί διαδηλωτές ζητούσαν τον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών και "την εξυγίανση των πολιτικών κομμάτων", ενώ παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Πόντα, που  ήρθε αντιμέτωπος με ένα σφοδρό κίνημα διαμαρτυρίας κατά της διαφθοράς ης πολιτικής τάξης.
• Δείτε στο video που ακολουθεί που δημιουργήθηκε το ασημένιο δακτυλίδι "Powerslave Eddie" που είναι το πρώτο από τα 4 δακτυλίδια που θα διαθέσει στην αγορά η The Great Frog με το όνομα των Iron Maiden. Φυσικά και φέρει τα’ όνομα Eddie, ενώ η εταιρεία έχει δακτυλίδια και για τους Motohead, Slayer και Anthrax.

• Δείτε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι των τεξανών Scorpion Child, "She Sings, I Kill" που ήδη κυκλοφόρησε σε single βινυλίου, με το "(Enter The) Twilight Coven" στη β πλευρά.

• Δείτε εδώ το lyric video για το τραγούδι Golgotha, μέσα από ομώνυμο άλμπουμ των W.A.S.P.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου