STAIRWAY TO THE STARS (27/8/15)T

• Το διάδοχο του Horns And Halos (2013) θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου ο πρώην τραγουδιστής των ιστορικών Hanoi Rocks, Michael Monroe. Τίτλος του άλμπουμ Blackout States και φυσικά είναι στο γνωστό ύφος του. Μαζί του παίζουν κι οι Sami Yaffa, Steve Conte, Rich Jones και Karl Rockfist. Για την ιστορία, το βινύλιο θα έχει ένα Bonus track (Break The Noose) σ’ αντίθεση με ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα, το bonus track βρίσκεται στο cd ή στην ψηφιακή μορφή.
• Οι Savage ένα από τα συγκροτήματα του NWOBHM, που δεν γνώρισε την επιτυχία που του αναλογούσε, θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου το νέο του άλμπουμ με τίτλο "7 με bonus cd το live άλμπουμ "Live N Lethal". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι οι Savage ήταν ένα από τα συγκροτήματα που επηρέασαν τους Metallica στο να παίξουν γρήγορα, ενώ οι ίδιοι επηρεάστηκαν από τους Thin Lizzy και Deep Purple. 
• Για ένα ακόμα άλμπουμ οι ιστορικοί Tank επιστρέφουν με διαφορετική σύνεθση. Το “Valley Of Tears” θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου κι είναι το πρώτο τους με τον καινούριο τραγουδιστή τους, ZP Theart (πρώην Dragonforce) και τους Bobby Schottkowski ντραμς (πρώην Sodom) και Barend Courbois μπάσο (Blind Guardian).
• Σύμφωνα με συνέντευξη του Gus G στο Classic Rock, οι Black Sabbath είναι πιθανόν να κλείσουν την καριέρα τους με ακόμα ένα άλμπουμ. Κι ο Ozzy έχει μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά υπάρχουν αρκετά προβλήματα, όπως η υγεία του Iommi κι αν τελικά συμμετάσχει ή όχι ο Bill Ward. O Gus G πιθανολογεί ότι οι εξελίξεις περί κυκλοφορίας ακόμα, ενός τελευταίου, άλμπουμ των Black Sabbath θα είναι σύντομες, εντός των επόμενων δύο μηνών. 
• Αποχώρησε από τους Operation:Mindcrime ο μπασίστας Rudy Sarzo που στο παρελθόν έχει παίξει με τους Quiet Riot, Ozzy και Whitesnake μεταξύ άλλων. Ο λόγος είναι ότι ήθελε να έxει περισσότερο ανοιχτό πεδίο δημιουργικότητας κάτι που δεν συμβαίνει με τους Operation:Mindcrime που ο Tate αναλαμβάνει όλες τις πρωτοβουλίες. «Ναι, ήμουν ένας "hired-gun" στους Operation:Mindcrime αλλά αισθανόμουν σαν ίσο μέλος με όλους, όμως ήθελα να συμμετάσχω στο συνθετικό κομμάτι και δεν μπορούσα» είπε ο Sarzo. «Τώρα συνεργάζομαι με τον Tracii Guns και σίγουρα υπήρχε μεγαλύτερο πεδίο συνεργασίας». 
• Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο ημέρες από την ημέρα που ο πρώην κιθαρίστας των Guns N 'Roses, Slash επιβεβαίωσε ότι τα ξαναβρήκε με τον Axl Rose, κι οι φήμες ξεκίνησαν από την μακρινή Αυστραλία. Ο ιδιοκτήτης του γνωστού στη Μελβούρνη rock bar «Cherry Bar» δήλωσε ότι έμαθε από φίλο του και καλά πληροφορημένο σε θέματα της βιομηχανίας του δίσκου, ότι μεγάλο όνομα του φεστιβάλ Soundwave που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά είναι μεγάλο και θα γίνει μεγάλη «φασαρία» μόλις ανακοινωθεί. Βέβαια ο άγνωστος, πέραν των συγγενικών προσώπων του και πελατών του ιδιοκτήτης του club έγινε αυτός η είδηση της ημέρας και σύμφωνα με τον Andy Warhol κέρδισε επάξια τα 15 λεπτά της δημοσιότητας.
• Η ακουστική ελληνική  περιοδεία του Uli Jon Roth θα περάσει στις 2 Σεπτεμβρίου κι από τη Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στο Eightball. Πληροφορίες εδώ κι εδώ


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου