PARADISE LOST - SYMPHONY FOR THE LOST ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΒΙΝΥΛΙΟ/SYNCHRONICITY ΤΩΝ POLICE ΣΕ BOX SET

 

Την επανακυκλοφορία του άλμπουμ τους Symphony For The Lost, ανακοίνωσαν οι  Paradise Lost σε περιορισμένη έκδοση 2πλού picture βινύλιου, με 2πλό εξώφυλλο.
Το Symphony For The Lost είχε κυκλοφορήσει 2015 και ήταν live ηχογραφημένο  Plovdiv Theater της Βουλγαρίας με τη συνοδεία της Plovdiv Philharmonic Orchestra όπου οι ηχογραφήσεις έχουν ένα ιδιαίτερο σκοτεινό ύφος κι αυτό χάρις στη συμφωνική.

To 5ο και τελευταίο άλμπουμ των Police, Synchronicity(1983) θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 6πλού cd box set!. Η περιορισμένη έκδοση θα περιέχει 55 ακυκλοφόρητα τραγούδια, συνεντεύξεις ακόμα και demos που τότε δεν είχαν ακούσει! Εκτός από την έκδοση του 6πλού cd, το Synchronicity' Box Set? Θα κυκλοφορήσει σε 4πλό βινύλιο, 2πλό CDs και picture disc, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του (17 Ιουνίου 1983). Τότε το άλμπουμ είχε μείνει 17 εβδομάδες στο Νο1 του αμερικάνικου chart μεγάλων δίσκων! Μεταξύ των bonus τραγουδιών που θα περιέχει είναι και το Murder by Numbers,"που τότε είχε συμπεριληφθεί σαν bonus στο cd και στην κασέτα. Δύο CDs θα περιέχουν συναυλία στο Oakland-Alameda Coliseum (Σεπτέμβριο 1983).


6/6/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου