ΟΙ TONY IOMMI ΚΑΙ TONY MARTIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ BOX SET ANNO DOMINI 1989-1995 KAI O STEVEN TYLER ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ…ΠΕΡΟΥ

 

Οι Tony Martin και Tony Iommi παρουσίασαν την καινούργια remastered έκδοση του άλμπουμ των Black Sabbath, Cross Purposes, που περιλαμβάνεται στο box set Anno Domini 1989-1995 που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαϊου.
 Το box set θα κυκλοφορήσει σε 4πλό βινύλιο και 4 πλό cd και θα περιέχει τα άλμπουμ Headless Cross(1989),Tyr(1990), Cross Purposes(1994) και το Forbidden(1995) σε καινούργια μίξη από τον Tony Iommi. Τα CD θα περιέχουν  bonus tracks όπως τα Cloak & Dagger, What's The Use και Loser Gets It All ππου είχαν κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία". Το box set θα περιέχει booklet, af;isa toy Headless Cross και concert book της Headless Cross tour.


Εκείνη την εποχή, στους Black Sabbath έπαιζαν οι Tony Iommi, Cozy Powell,  Tony Martin, Geezer Butler, Neil Murray, Bobby Rondinelli και Geoff Nicholls.
Δείτε τα 2 video με τους Iommi και Martin να θυμούνται εκείνες τις ημέρες, αλλά και με πολύ ενδιαφέροντα αποσπάσματα από video της εποχής.

Πατήστε εδώ να δείτε το διαφημιστικό trailer

Η σχέση του Steven Tyler με την κοκαϊνη είναι γνωστή. Έχει πουλήσει 3 Porches και έχει ξοδέψει ένα σωρό εκατομμύρια(!) για να καλύψει τον εθισμό του. Δείτε τον καλεσμένο στην αυστραλέζικη εκπομπή 60 Minutes του Channel 9 που προβλήθηκε το 2013 όπου η δημοσιογράφος, απόλυτα σοβαρή, τον ρωτάει τι έχει κάνει τα εκατομμύρια που έχει κερδίσει. Η απάντηση είναι απολαυστική.
Υ.Γ.
Το Περού είναι χώρα της Ν. Αμερικής, με έκταση 1.285.220 km2   


Α.Ρ.

12/5/24


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου