ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: NIGHTWISH / FM / LEE AARON/

Μετά από 4 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, οι Nighwish ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους με τίτλο Yesterwynde, για τις 20 Σεπτεμβρίου. Το Yesterwynde είναι το 10ο άλμπουμ τους και διαδέχεται το Human:II: Nature.
Σύμφωνα με τον οργανίστα Tuomas Holopainen και βασικό μέλος του συγκροτήματος, το Yesterwynde δουλευόταν για 3 χρόνια και είναι »ένα φανταστικό ταξίδι στο χρόνο στη μνήμη και τους καλύτερους αγγέλους της ανθρώπινης φύσης". Στις 21 Μαϊου θα παρουσιάσουν το πρωτο καινούργιο τραγούδι, που τιτλοφορείται Perfume Of The Timeless. Σύμφωνα με τον ντραμερ Kai Hahto, “τα καινούργια τραγούδια τους είνασι πιο heavy σε σχέση με αυτά του Human. :II: Nature, αλλά οι μελωδίες και τα συμφωνικά περάσματα εξακολουθούν να έχουν θέση. Υπάρχουν πολλά καινούργια στοιχεία, αλλά ο ήχος είναι ο ήχος των Nighwish!” Το Yesterwynde θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο, deluxe cd, standard cd και ψηφιακά.

30 χρόνια έχουν περάσει από τότε που σχηματίστηκαν οι Βρετανοί FM και στις 3 Μαϊου θα κυκλοφορήσουν το 14ο άλμπουμ τους με τίτλο Old Habits Die Hard, με 11 καινούργια τραγούδια. Ήδη πριν την κυκλοφορία του, το συγκρότημα παρουσίασε το video single του τραγουδιού I don’t need another heartache. Το Old Habits die hard έρχεται λίγους μήνες μετά το θάνατο του κιθαρίστα Chris Overland αλλά και τη διάγνωση με καρκίνο του οργανίστα Jem Davis, που όμως νίκησε και παίζει στον καινούργιο δίσκο που δικαιολογεί τον τίτλο των FM σαν το καλύτερο A.O.R. Βρετανικό συγκρότημα. Οι FM θα παίξουν στις 2 Νοεμβρίου στο Piraeus Club Academy στην Αθήνα.

Οι



Δύο χρόνια μετά το Elevate(2022), η Καναδή Lee Aaron επιστρέφει με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται Tattoo me και περιέχει 11 διασκευές. Τραγούδια που της έμειναν χαραγμένα , γι αυτό και ο τίτλος του Tattoο Me. Μερικά από τα τραγούδια που έχει διασκευάσει είναι τα What Is And What Should Never Be (Led Zeppelin), Is It My Body (Alice Cooper), Go Your Own Way (Fleetwood Mac), The Pusher (Nina Simone), Malibu (Hole), Someone Saved My Life Tonight (Elton John) κ.α. To Tatto Me κυκλοφορεί σε βινύλιο , cd και ψηφιακά.

1/5/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου