ΟΙ PARKWAY DRIVE ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟ FLOYD


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Για μια ακόμα φορά οι Parkway Drive έρχονται στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο Floyd, την Τρίτη 11 Ιουνίου! Οι αγαπημένοι Αυστραλοί επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, ακριβώς όπως η ιστορική εμφάνισή τους στο περσινό Release Athens, που ήδη μνημονεύεται ως κλασική! Η κορυφαία μπάντα του σύγχρονου metal συμπεριέλαβε την Αθήνα στην Ευρωπαϊκή περιοδεία της, όπου θα εμφανιστούν ως headliners σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ανταποδίδοντας έμπρακτα την αγάπη του ελληνικού κοινού.
Δημιουργήθηκαν το 2003, στην Αυστραλία, και δεν άργησαν να καθιερωθούν ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της metalcore σκηνής, με τον τρίτο τους δίσκο, Deep Blue(2010), να βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους εκείνης της χρονιάς.
Η συνέχεια, γνωστή: Tα Atlas(2012), Ire(2015) και το καταπληκτικό Reverence (2018), τους μετέτρεψαν σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του σύγχρονου metal. To Darker Still(2022) είναι η συνέχεια ενός φοβερού σερί δίσκων και τραγούδια όπως τα Wild Eyes, The Void, Prey, Crushed, Glitch, Bottom Feeder και Idols and Anchors τους διατηρούν στο θρόνο του σκληρού ήχου.
Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς 37€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 40€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Διάθεση εισιτηρίων:
•    Τηλεφωνικά στο 2117700000
•    Online more.com / Floyd.gr
•    Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.
Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706

24/3/24


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου