ΟΙ GEMMA ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥΣ

 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, οι Gemma παρουσιάζουν στο ARCH Club το δεύτερο τους album "Δρόμοι". Opening Act οι Incirrina σε ένα ξεχωριστό show. Ψυχεδέλεια, darkwave ατμόσφαιρα, breakbeat ρυθμοί και χορός σε ένα από τα πιο must watch live της πόλης.
Οι Gemma είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα σχήματα στην ελληνική μουσική σκηνή. Το πρώτο τους LP με τίτλο το όνομα τους, Gemma, κυκλοφόρησε το 2021, περιλάμβανε 8 κομμάτια και πήρε πολύ καλές κριτικές.
Δύο χρόνια μετά, οι GEMMA κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο, "Δρόμοι".
Οι "Δρόμοι" κυκλοφόρησαν στις 21 Φεβρουαρίου με την βοήθεια της Joe Records και οι Gemma θέλουν με αυτό το άλμπουμ να ταράξουν τα νερά της ελληνόφωνης underground σκηνής. Με προσέγγιση τις περισσότερες φορές χορευτική και ατμοσφαιρική και άλλες φορές σκοτεινή, με συμμετοχές όπως του Μάριου Νταβέλη (Fundracar) και της Miss Zebra, οι Gemma κινούνται σε καινούριους δρόμους, με διάθεση για εξωστρέφεια και πειραματισμό.


Οι GEMMA από την Κρήτη με τα οχτώ νέα και «σπιντάτα» τραγούδια τους, μας παραδίδουν ένα σφιχτοδεμένο electro punk άλμπουμ που μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την live ατμόσφαιρα του γκρουπ. Ελληνικός στίχος, μια μεζούρα παράδοσης, δυνατές μπασογραμμές, οριακοί drum & bass ρυθμοί, λούπες, αδρεναλίνη και μια φωνή που τσακίζει! ΚΑΙ δύο πολύ δυνατές συμμετοχές. Στο «Παραμύθι» συμμετέχει ο Μάριος Νταβέλης από τους Fundracar και στο «Κοντά» η καταξιωμένη στην femcee σκηνή, Miss Zebra. Οι "Δρόμοι" κυκλοφορούν σε 300 αριθμημένα αντίτυπα σε μαύρο βινύλιο 180 gr και σε 300 digipack cd. η σκηνή του Arch Club στις 24 Μαρτίου, oι Gemma θα παρουσιάσουν το καινούργιο τους άλμπουμ για πρώτη φορά στην Aθήνα.

Οι Gemma είναι οι:
Ευαγγελία Δανίλη (voice, loops), Γιώργος Καπαρός (production, composition, loops, synths, guitars), Νίκος Μαυρογιαννάκης (drums), Αναστάσης Πασχίδης (bass) & Αποστόλης Σπινθουράκης (percussion)
Early bird: 10 ευρώ
Pre-sale: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ

 Για εισιτήρια πατήστε εδώ

Produced and mixed by Tricell (George Kaparos) and Harvey Moof
Mastering by Harvey Moof, studio9.

 

2/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου