Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: WHO (Live at Shea Stadium 1982)/ FOREIGNER (Best μόνο σε Βινύλιο) /ROSS VALORY (Journey)

 

Η συναυλία των Who στο Shea Stadium της Ν.Υόρκης το 1982, θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου με τίτλο Live at Shea Stadium 1982. Θα περιέχει 25 τραγούδια, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray από το 2015 και η audio κυκλοφορία του θα γίνει σε 3πλό βινύλιο και 2πλό CD. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του Κλασικού rock μας θυμίζει ότι εκείνη ήταν…η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους, η σύνθεση των Who ήταν Pete Townshend, Roger Daltrey, John Entwistle και  Kenney Jones και ο ήχος προέρχεται από τη δεύτερη ημέρα (13 Οκτωβρίου 1982). Μεταξύ των 25 τραγουδιών που παίζουν είναι και τα Young Man Blues, Twist and Shout, Love Reigh O'er Me, Behind Blue Eyes, Baba O'Riley, I’m One, Who Are You, Pinball Wizard, See Me Feel Me κ.α.


 Το 19(!) Greatest Hits ή Best of, πείτε το όπως θέλετε, θα κυκλοφορήσουν οι Foreigner στις 14 Φεβρουαρίου. Τίτλος της Farewell - The Very Best Of Foreigner, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, περιορισμένης έκδοσης 5.000 αντιτύπων, με 11 τραγούδια, μεταξύ αυτών και τα  Hot Blooded, Cold As Ice, Urgent, Double Vision, " and the worldwide No. 1 hit "I Want To Know What Love Is, Waiting For A Girl Like You, Juke Box Hero κ.α.  Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του Κλασικού rock μας θυμίζει ότι οι Foreigner έχουν ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 15.000.000 Streams!

 Προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην μπασίστας των Journey, Ross Valory. Τίτλος του All Of The Above και στην ουσία είναι το πρώτο προσωπικό του αφού όλα τα προηγούμενα του ήταν είτε με τους Steve Miller Band (1972), είτε με τους Journey (συνολικά 16), είτε παίζοντας σε άλμπουμ των Storm, Rundgren, είτε V.U. Μαζί του παίζουν ο κιθαρίστας Miles Schon, ο ντράμερ Prairie Prince κι ο οργανίστας Eric Levy.  Ο Vallory δημοσιοποίησε το παρακάτω video για το instrumental κομμάτι Tomland, το οποίο είναι πανέμορφο!!!

2/2/24


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου