Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: TYGERS OF PAN TANG/BLUE OYSTER CULT

 

Οι 0 ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός διπλού live άλμπουμ σε βινύλιο, με  τίτλο Live Blood για τις 26 Απριλίου.
Το εξώφυλλο έχει επιμεληθεί ο Andy Pilkington που είχε δουλέψει και στο παρελθόν με το συγκρότημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ενώ στο tracklist περιλαμβάνονται τραγούδια τους όπως, Euthanasia, Gangland, Only The Brave, Paris By Air, A New Heartbeat, Suzie Smiled, Hellbound, Love Potion No.9 κ.α. Το Live Blood είναι το 6o live άλμπουμ τους.

Με αυτό το εντυπωσιακό εξώφυλλο, προσέξτε το σήμα του συγκροτήματος στο πάτωμα, ανακοίνωσαν οι Blue Oyster Cult την κυκλοφορία για τις 12 Απριλίου του άλμπουμ Ghost Stories.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.7 WROR, ο Eric Bloom, είχε πει ότι ετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια. “Ο ηχολήπτης μας George Geranios, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στο παρελθόν, άκουγε κάποιες κασέτες όταν τις πρόβες μας και άκουσε αυτά τα κομμάτια. Πρόκειται για τραγούδια που ηχογραφήθηκαν την περίοδο 1978-1983, εκτός από το If I Fell, που ηχογραφήθηκε το 2016. Περιλαμβάνεται επίσης η μοναδική γνωστή στούντιο ηχογράφηση του κλασικού συναυλιακού τους τραγουδιού Kick Out the Jams, διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των MC5. Τραγούδια του Ghost Stories, προέρχονται από studio sessions που τελικά δεν συμπεριλήφθηκαν σε άλμπουμ, πρόβες, soundcheck και live. Όλα ηχογραφήθηκαν αρχικά σε αναλογική κασέτα σε reel to reel για να επεξεργαστούν με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Η μουσική στο studio ολοκληρώθηκε από τους Richie Castellano κιθάρα/πλήκτρα, μαζί με τα υπόλοιπα αρχικά μέλη Eric Bloom κιθάρα/φωνή και Donald "Buck Dharma" Roeser κιθάρα/φωνή αλλά και με τους ντράμερ Albert Bouchard και Rick Downey με τα  overdubs να ηχογραφήθηκαν από τον Joe Bouchard μπάσο/πλήκτρα/φωνητικά.

Α.Ρ.

9/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου