ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DORO/ BLAZE BLAYLEY


 Η German metal queen ή αν προτιμάτε Doro Pesch θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου ΜΟΝΟ σε ψηφιακή μορφή το τραγούδι True Metal Maniacs με το video που θα το  συνοδεύει να αποτελείται από συρραφή εμφανίσεων της στα Wacken Open Air,  Monsters Of Rock της Βραζιλίας κι από συναυλία της στο Düsseldorf. Το True Metal Maniacs είναι ένα από τα 5 bonus τραγούδια που κυκλοφόρησε στο άλμπουμ της Conqueress - Forever Strong And Proud αλλά και στο μόνο ψηφιακό  EP Conqueress - Extended, που όπως διαβάσατε πιο πάνω θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2024. Τα υπόλοιπα τραγούδια του Conqueress - Extended EP είναι τα Warlocks And Witches, Horns Up High, True Metal Maniacs, Heart In Pain και The Four Horsemen.


Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ  του πρώην τραγουδιστή των Wolfsbane και Iron Maiden, Blaze Bayley. Τίτλος του Circle Of Stone και θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου, ψηφιακά, σε βινύλιο και Cd. Καλεσμένος ο Niklas Stålvind των Σουηδών Wolf που κάνει φωνητικά για τον οποίο ο Bayley μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Niklas Stålvind για την υπέροχη ερμηνεία στα φωνητικά όπως και τους τεχνικούς στο Lion Island Media για την εξαιρετική δουλειά τους στα γυρίσματα και την επεξεργασία του βίντεο, Circle of Stone”.


15/1/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου