O BILLY JOEL KAI O ELVIS COSTELLO ΜΑΖΙ LIVE/Η SUZI QUATRO ΑΠΟ ΤΟ 1971

 

Η τελευταία συναυλία του Billy Joel δόθηκε στις 19 Δεκεμβρίου στο αγαπημένο του Madison Square Garden, έχοντας μαζί του έναν πρώην punk(!) τον Elvis Costello που εδώ και δεκαετίες έχει αλλάξει δραστικά τη μουσική του. Νικητής στη μάχη με τον καρκίνο ο 69χρονος Λονδρέζος Elvis Costello, σύζυγος  της Diana Krall, έπασιξε μαζί με τον Joel, το κλασικό του «Pump It Up» και μετά το «Allentown» με το κοινό να τους καταχειροκροτεί. Στη σκηνή ανέβηκαν και οι 2 μικρές κόρες του Joel, Dela και Remi (6 κι 8 ετών), ντυμένες ξωτικά όπου τραγούδησαν το Jingle Bells ενώ ο μπαμπάς τους έπαιζε πιάνο. Με αυτή την συναυλία, ο Joel συμπλήρωσε 100 συναυλίες.

Οι Dela και Remi είναι παιδιά του από το  δεύτερο γάμο τους με την  για το 2023 τραγούδησαν μια διασκευή του «Jingle Bells» ενώ ο μπαμπάς τους έπαιζε πιάνο. Οι Dela και Remi είναι παιδιά του από την τέταρτη σύζυγό του Alexis Roderick, την οποία παντρεύτηκε το 2015 ‘όταν αυτός ήταν 66 κι αυτή 33 ετών. Στο δεύτερο video υπάρχει  φωτογραφία της (σ.σ. κουκλάρα!)
Αν και γεννημένη στο Chicago το 1950, η Suzi Quatro έκανε μεγάλες επιτυχίες στην Μ.Βρετανία  και στη χώρα της είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη τηλεοπτική κωμική σειρά Happy Days,  όπου εμφανιζόταν υποδυόμενη τον χαρακτήρα Leather Tuscadero.
Ο παραγωγός της σειράς, της είχε προτείνει τον ρόλο χωρίς να κάνει audition, έχοντας δει μόνο μια φωτογραφία της στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας της κόρης του. Ο ρόλος της την ήθελε να συμμετέχει σε ένα συγκρότημα όπου σε μια από τις εκπομπές έπαιξε το τραγούδι της  "Devil Gate Drive»(Νο1 Μ.Βρετανία). Το cideo δεν το βάζω για να ακούσετε ή να δείτε την Suzi Quatrop αλλά για να μεταφερθείτε σε αμερικάνικο τηλεοπτικό νεανικό σήριαλ της δεκαετίας του 70. Η συγκεκριμένη εκπομπή μεταδόθηκε το Νοέμβριο του 1971!

Α.Ρ.

24/12/23




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου