NEWS OF THE WORLD (28/12/23)


 • Ακόμα ένα δείγμα ότι οι Geddy Lee και Alex Lifeson βρίσκονται κοντά σε μια επανασύνδεση είναι η παρουσία του κιθαρίστα των Rush στην παρουσίαση της βιογραφίας του Lee στο Portsmouth της Αγγλίας.

 • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο ραδιοφωνικός παραγωγός Jim Ladd, που είχε εμπνεύσει τον Tom Petty να γράψει το τραγούδι 'The Last DJ'. Η είδηση έγινε γνωστή από τον ραδιοσταθμό SiriusXM κι από τον παραγωγό DJ Meg Griffin, που τον αντικατέστησε! Ο Ladd είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1969κι εκτός του Tom, Petty, ενέπνευσε και τον Roger Waters όπου με βάση αυτόν, δημιούργησε ένα φανταστικό χαρακτήρα για το άλμπουμ του Radio K.A.O.S.
• Επειδή τα χρόνια περνάνε και ξεχνάμε εύκολα, ο Χρυσόδετος κι Ασήκωτος τόμος της Ιστορίας του Heavy Metal μας θυμίζει ότι το Black Album των Metallica, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του μόνο στην Αμερική, πούλησε 650.000 αντίτυπα και συνολικά τα 17.3000, πάντα ΜΟΝΟ στην Αμερική και 30.000.000 σε όλο τον κόσμο.  
• Ο David Coverdale ντύθηκε Άγιος Βασίλης και στέλνει τις ευχές του. Το video τα λέει όλα.


• Χωρίς να γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές, η πρώτη Avatar συναυλία των Kiss αναμένεται για το 2027!
• Ο πρώην ντράμερ των Skid Row Rob Affuso δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό-περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για μια επανασύνδεση του συγκροτήματος με τα αρχικά μέλη. Και με τον Sebastian Bach!!

• Το τραγούδι Mess It Up επέλεξαν οι Rolling Stones για να γυρίσουν video. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Nicholas Hoult που θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια ταινία Superman: Legacy, σε σκηνοθεσία των Kendrick Lamar και Anderson Paak.


• Στο Topfest 2024 που θα γίνει στη Slovakia στις 5 Ιουνίου, οι Annihilator θα παίξουν ολόκληρο το ιστορικό άλμπουμ τους Alice In Hell καθώς και ένα γερό “greatest hits”. Τραγουδιστής τους θα είναι ο παλιός γνώριμος από τους Iced Earth, Stu Block ενώ στα ντραμς ο αυθεντικός τους ντράμερ Ray Hartmann. Χάθηκε μια Πλτ. Νερού Topfest, ένα Rockwave ένα RockAthens;
• Όλα δείχνουν ότι μέσα στο 2024 θα έχουμε καινούργιο studio άλμπουμ από τον David Gilmour ο οποίος μετά την περιοδεία για το Rattle That Lock  είχε διατυπώσει αρνητική διάθεση για μια νέα περιοδεία, να όμως που τα πραάγματα άλλαξαν. Το νέο του νέου άλμπουμ έγινε γνωστό από το website Neptune Pink Floyd που με τη σειρά του αναδημοσίευσε σειρά φωτογραφιών της γυναίκας του Polly Samson, με τον Gilmour στο studio. Οι πρώτες πληροφορίες φέρνουν να παίζουν μαζί του ο μπασίστας Guy Pratt (μέλος επίσης των Nick Mason's Saucerful of Secrets), ο οργανίστας Roger Eno, ο ντράμερ Adam Betts κι ο επίσης μπασίστας Tom Herbert (The Invisible/ Polar Bear).
• Οι Russell /Guns παρουσίασαν ακόμα ένα lyric video του τραγουδιού Tell me Why από το άλμπουμ τους Medusa που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2024.
• Εκεί που ο πρώην Diamond Head, Brian Tatler ήλπιζε σε μια μόνιμη θέση στους Saxon, o …ιδιοκτήτης της θέσης Paul Quinn, αποφάσισε να επιστρέψει, στέλνοντας τον Tatler και πάλι στους Diamond Head.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου