ΟΙ MEGADETH ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ Πλτ.ΝΕΡΟΥ

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή των Megadeth στο Release Athens 2024, για την Κυριακή 14 Ιουνίου 2024, στην Πλτ. Νερού. Για την ώρα είναι το μόνο όνομα για εκείνη την ημέρα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν κι άλλα. Η  διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 12:00, προς 50€ και για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Μόλις ανακοινωθεί η ηλεκτρονική πώληση και τα φυσικά εισιτήρια πάνε στα καταστήματα όπου θα γίνεται η πώλησή τους, ο Rockmachine.gr θα αναρτήει το σχετικό  banner με τα links
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 150€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
•    Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
•    Open-bar
•    Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
•    Ιδιωτικό parking
•    Ξεχωριστές τουαλέτες
•    Αναμνηστικό δώρο
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο και το πρώτο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2024, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:
Megadeth & more tba (14/6/24, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7/24, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)
[Link διήμερου εισιτηρίου εδώ]
 
Διάθεση εισιτηρίων:
- Τηλεφωνικά στο 211770000
- Online πατήστε εδώ
- Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

6/12/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου