ΟΙ ANGRA ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουν περάσει δεκαεννιά χρόνια από την τελευταία που οι Βραζιλιάνοι power metallers Angra εμφανίστηκαν στην χώρα μας και το τότε, ένδοξο, Ρόδον Club, τον απόλυτο συναυλιακό χώρο. Φέτος, έχοντας κυκλοφορήσει τον δέκατο studio δίσκο τους ονόματι Cycles Of Pain επιστρέφουν στην σκηνή του Κυττάρου για να μαγέψουν και πάλι με την εμφάνιση τους.
Μαζί τους θα βρεθούν επί σκηνής οι Ολλανδοί progressive power metallers Elegy, οι οποίοι έχουν να έρθουν στην χώρα μας από το μακρινό 1997, την οποία και είχαν επισκεφθεί ως support act των Stratovarius στα πλαίσια της περιοδείας τους για το State Of Mind album, επίσης στο Ρόδον Club.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι The Silent Rage, το Αθηναϊκό modern power metal σχήμα το οποίο θα έχει στην φαρέτρα του τον τελευταίο τους δίσκο, “Nuances Of Life”, ο οποίος κυκλοφόρησε μέσω της Scarlet Records έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως.
Οι έχοντες early bird εισιτήρια για Elegy για την Πέμπτη 21 Μαρτίου μπορούν να μπουν κανονικά στην συναυλία. Εάν κάποιος επιθυμεί επιστροφή των χρημάτων του επειδή δεν τον βολεύει η αλλαγή ημέρας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί στο demonsgate@yahoo.com.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 32 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

26/12/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου