O VILE VALO ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2024


Ο Ville Valo έρχεται για τα πρώτα του headline shows στην Ελλάδα!
Μετά τη συμμετοχή του στο Rockwave Festival 2023, o πρώην frontman των HIM έρχεται για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 4 και 5 Απριλίου 2024 αντίστοιχα, σε Fuzz Live Music Club και Principal Club Theater!
Η προπώληση ξεκίνησε μέσω της ticketmaster.gr, πατήστε εδώ για Θεσσαλονίκη κι εδώ  για Αθήνα. https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006379  θεσς
https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006380 αθηνα
Στις δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη support σχήμα θα είναι οι Zetra.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

H ανδρόγυνη φιγούρα του VV έγινε το απόλυτο είδωλο των 2000s με εκατομμύρια μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο να υποκλίνονται στη μελαγχολική φωνή του, η οποία έντυσε κάποια από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των τελευταίων 20 ετών όπως τα Join me in Death, Right Here in My Arms, Funeral of Hearts, Wings of the Butterfly και When Love and Death Embrace. Οι heartgaram lovers έκτοτε τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του προσπάθεια.

Στις αρχές του 2023, ο VV κυκλοφόρησε τον πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό του δίσκο με τον ταιριαστό τίτλο «Νeon Noir» αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους metal- goth- emo καλλιτέχνες όλων των εποχών. Με όπλο την συγκλονιστική φωνή του που ωριμάζει σαν καλό κι ονομαστό κρασί, σκάρωσε radio friendly riffs κι ευκολομνημόνευτα ρεφρέν που γράφτηκαν για να γίνουν κλασικά.
 «Η ιδέα πίσω από το VV και το Neon Noir ήταν να ολοκληρώσει συμβολικά αυτό που ξεκίνησαν οι HIM. Δεν είχα καμία προσδοκία όταν κυκλοφόρησα μουσική σαν VV, οπότε εξεπλάγην πραγματικά που οι fans εξακολουθούν να γουστάρουν και να μας στηρίζουν, ενώ και η περιοδεία έως τώρα είναι πολύ λιγότερο επίμονη από όσο ήλπιζα.» Τάδε έφη VV όσο μετράμε αντίστροφα για τα δύο shows του στην Ελλάδα.

7/10/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου