ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GIMME SHELTER FILM FESTIVAL 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
𝗚𝗦𝗙𝗙 ξανά! Οκτώβρη και Νοέμβρη. Κλασικά στο Gagarin 205.
Οι πιο coοl Δευτέρες της πόλης επιστρέφουν.
Πάντα στην ώρα μας και πιστοί στο ραντεβού μας, για 4 ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στους The Dream Syndicate και The Sonics, στην αληθινή ιστορία του Γερμανικού Thrash Μetal και την Ιστορία Μιας Επανάστασης.
Από τις μουσικές και κοινωνικές επαναστάσεις των 60's και των 80's και τους πρωτεργάτες τους, ως το σήμερα της μουσικής και της κοινωνίας, το φετινό 𝗚𝗦𝗙𝗙 είναι αφιερωμένο σε εκείνους που διεκδικούν τα δικαιώματα και τη θέση τους σε κάθε χώρο.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ "'ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

Λόγω κάποιων σημαντικών θεμάτων που προέκυψαν μόλις σήμερα και δεν είναι εφικτό να έχουν λυθεί ως τη Δευτέρα, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η τελευταία μας βραδιά για φέτος, δεν θα διεξαχθεί.
Λυπούμαστε γι’ αυτό και ελπίζουμε να έχουμε πολύ σύντομα την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το ντοκιμαντέρ ΑΚΟΕ - ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης (Να Κοιμάμαι Στο Στήθος Του), αλλά και το σύνολο της βραδιάς που είχε επιμεληθεί η Μαρίνα Δανέζη.
Ευχαριστούμε όσους είχατε προμηθευτεί εισιτήρια στην προπώληση και σας ενημερώνουμε ότι:
- για τις online αγορές, το ποσό της ονομαστικής αξίας των εισιτηρίων θα πιστωθεί απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
- όσοι κάνατε τις αγορές σας στο Hard Rock Cafe Athens, θα πρέπει να το επισκεφθείτε ξανά με τα εισιτήριά σας, ώστε να σας γίνει η επιστροφή του αντιτίμου
Το 𝗚𝗦𝗙𝗙 ανανεώνει το ραντεβού του για το 2024.
Μείνετε συντονισμένοι.
Eυχαριστούμε τον Steve Wynn, τους Αmken, τους The Acid Visions, τη Nalyssa Green και τον Κristof.
Eυχαριστούμε την Έφη, τον Emiel, τον Daniel, τον Jordan, τον Σήφη και τη Μαρίνα.
Ευχαριστούμε το σπίτι μας, το Gagarin.
Eυχαριστούμε, Amstel!
Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας για τρεις Δευτέρες και το κάνατε, όπως κάθε χρόνο, να αξίζει τον κόπο! Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.
Δευτέρα 16 Oκτωβρίου
𝗚𝗜𝗠𝗠𝗘 𝗦𝗛𝗘𝗟𝗧𝗘𝗥 𝗙𝗜𝗟𝗠 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 Special Opening Night
"The Dream Syndicate: How Did We Find Ourselves Here" (2022)
+ Special Acoustic Performance by Steve Wynn

Το 𝗚𝗦𝗙𝗙 ανοίγει με την πρώτη πανελλήνια προβολή του ντοκιμαντέρ για τους πολύ μεγάλους και ιδιαίτερα αγαπητούς στην Ελλάδα, The Dream Syndicate.
Μαζί μας στη σκηνή του Gagarin (ποιος άλλος;) ο Steve Wynn σε ένα Special Acoustic Performance, αλλά και μία, εγγυημένα πολύ ενδιαφέρουσα, συζήτηση με τον σκηνοθέτη Emiel Spoelder και την δημοσιογράφο Efi Papazachariou
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου
"Τοtal Thrash - The Teutonic Story" (2022).
Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το γερμανικό Τhrash Metal έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και το 𝗚𝗦𝗙𝗙 έχει ετοιμάσει όπως πάντα μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά.
Πρωτοπόροι του είδους, λατρεμένοι του ελληνικού κοινού, μπάντες που συνεχίζουν να γράφουν νέα κεφάλαια στην Thrash ιστορία, έρχονται στο 𝗚𝗦𝗙𝗙 για να μας την διηγηθούν από "πρώτο χέρι"! Ο σκηνοθέτης της ταινίας Daniel Hoffmann θα είναι φυσικά εδώ για το καθιερωμένο Q&A, αφού οι AMKEN ανοίξουν την βραδιά με ένα live-έκπληξη.
Δευτέρα 06 Νοεμβρίου
"BOOM! A Film About The Sonics" (2018).
Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, τολμηρό και τσαμπουκαλεμένο όσο και η μπάντα για την οποία μιλάει, κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στο 𝗚𝗦𝗙𝗙! Οι The Sonics επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Gagarin κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους από την ίδρυση και την πρόωρη διάλυση ως την εντελώς αναπάντεχη επανένωσή τους, που μας πρόσφερε μοναδικές συναυλιακές στιγμές στην ίδια σκηνή που, πριν την πρεμιέρα, θα φιλοξενήσει τον σκηνοθέτη Jordan Albertsen και τους The Acid Visions
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου - 𝗚𝗦𝗙𝗙 Special Closing Night
"ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης" (2023).
Κάθε 𝗚𝗦𝗙𝗙 Closing Night κρύβει εκπλήξεις.
Και στις 13.11, η "κινητήριος δύναμη" του φεστιβάλ (και παραγωγός της ταινίας) Marina Danezi, επιμελείται και μας παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη στην Επανάσταση που διεκδικεί το δικαίωμα στην ύπαρξη, στην ευτυχία, στην αγάπη. Μια Ιστορία ντυμένη με την ονειρική πρωτότυπη μουσική του Κ.Βήτα! Μία από τις σημαντικότερες εγχώριες παραγωγές των τελευταίων μηνών, η ταινία που άνοιξε το φετινό Athens Pride και τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού Fischer" στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνει το φετινό 𝗚𝗦𝗙𝗙 σε μια βραδιά-έκπληξη.
Οnline προπώληση: www.123tickets.gr & www.GSFFathens.com
 και συλλεκτικά hard copies στο Hard Rock Cafe Athens.
𝗚𝗜𝗠𝗠𝗘 𝗦𝗛𝗘𝗟𝗧𝗘𝗥 𝗙𝗜𝗟𝗠 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟
Gagarin 205 Live Music Space
16.10:
How Did We Find Ourselves Here
Special Acoustic Performance + live Q&A: Steve Wynn
23.10:
Τοtal Thrash + Amken live
06.11:
BOOM! A Film About The Sonics + The Acid Visions live
13.11:
ΑΚΟΕ-ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης + more t.b.a.
 19/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου