ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ GHOST IN THE RUINS ΤΩΝ SAVATAGE/ 3 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ THUNDER ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΑΙ CD/ ΤΟ SOUTHERN HARMONY ΤΩΝ BLACK CROWES ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΑΙ CD


Το live album των Savatage Ghost In The Ruins θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά σε βινύλιο 180 γρμ, στις 27 Οκτωβρίου 2023. Η καινούργια έκδοση θα περιέχει και 3 bonus κομμάτια, ηχογραφημένα το 1978 στο Ohio και θα συνοδεύεται από 12σέλιδο ένθετο. 

Σε deluxe έκδοση θα επανακυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, το δεύτερο άλμπουμ των Black Crows, The Southern Harmony And Musical Companion". Η καινούργια έκδοση θα γίνει σε super deluxe 4πλό βινύλιο, και 3πλό CD box sets όπου θα περιλαμβάνονται ακυκλοφόρητες studio ηχογραφήσεις, σπάνια B-sides (σ.σ. τραγούδια που «μπήκαν» στη β πλευρά των μικρών δίσκων ή cd single) και μια συναυλία τους στο Sam Houston Coliseum του Houston, το 1993. Και οι 2 εκδόσεις θα περιέχουν πολύφυλλο ένθετο 132 σελίδων, λιθογραφίες και φωτογραφίες. Οι εκδόσεις επιμελήθηκαν από τα αδέλφια Chris and Rich Robinson και τον παραγωγό του άλμπουμ George Drakoulias. Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια είναι συνολικά 14(!) και 2 εξ αυτών είναι studio ηχογραφήσεις και οι υπόλοιπες εναλλακτικές.


Οι Thunder ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία άλλων τριών άλμπουμ σε βινύλιο και CD.στις 20 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τα Thrill Of It Al, Giving The Game Away και Shooting At The Sun και τα τρία με ενισχυμένα με bonus tracks.

α.ρ.

14/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου