NEWS OF THE WORLD (3/8/23)


  • Η Rufus Publications κυκλοφόρησε το φωτογραφικό λεύκωμα Portraits Of Phil Lynott, με φωτογραφίες από όλη την καριέρα του μπασίστα και τραγουδιστή των Thin Lizzy. Οι φωτογραφίες ξεκινούν από τις πρώτες ημέρες των Thin Lizzy και φθάνουν έως και τη συμμετοχή του στους Grand Slam.Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι ηχογραφήσεις των καινούργιων κομματιών των Nighwish, με το συγκρότημα να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον καινούργιο δίσκο του, τους πρώτους μήνες του 2024.
  • Σε συνέντευξη στο αγγλικό περιοδικό Rock Candy (θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μετά τις 15 Αυγούστου), ο τραγουδιστής των Lynyrd Skynrd Johnny Van Zant, δήλωσε ότι η χήρα (σύζυγος του Gary Rossington), Dale Krantz, έδωσε την άδεια της τα μέλη του συγκροτήματος να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το όνομα και να παίζουν τα τραγούδια του ιστορικού συγκροτήματος.

 Οι U.D.O παρουσίασαν ακόμα ένα vdeo για ένα από τα καινούργια τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ τους Touchdown, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Πρόκειται για το ομώνυμο τραγούδι όπου μπορείτε να δείτε το video.

  • Οι Καναδοί Nickelback παρουσίασαν το ντοκιμαντέρ Hate To Love: Nickelback. Σε σκηνοθεσία του Leigh Brooks που στο παρελθόν έκανε παρόμοια ντοκιμαντέρ για τους Life of Agony και Terrprvision. Ελπίζω του χρόνου να το δούμε στο Gimme Shelter Festival
  • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ο μπασίστας και συνιδρυτικό μέλος των Eagles, Randy Meisner. Αιτία θανάτου του, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Είχε παίξει με τους Rick Nelson’s Stone Canyon Band, Poco με τους Eagles είχε παίξει στα άλμπουμ Eagles, Desperado, On The Border, One Of These Nights και Hotel California, ενώ από τα τραγούδια που είχε συνθέσεις ήταν και το κλασικό 'Take It to the Limit'. Ο Meisner είχε κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμ.

  • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο Αμερικάνος ηθοποιός Paul Reuben, νικημένος από τον καρκίνο. Ο Raubens ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του, έχοντας ερμηνεύσει το ρόλο του  Pee Wee Herman στην ταινία Pee-wee's Big Adventure(1985), εμφανιζόμενος με γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινο παπιγιόν. Με αυτήν την ενδυμασία έγινε αγαπητός στην Αμερική (στην Ευρώπη δεν »πέρασε») ειδικά μεταξύ των παιδιών.


  • Ένα δεύτερο τραγούδι, μετά το «Living It Up", παρουσίασε ο Paul Rodgers, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του Midnight Rose, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Τίτλος του τραγουδιού "Take Love" και μπορείτε να το ακούσετε στο video που ακολουθεί.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου