ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ KRAFTWERK ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


Οι Kraftwerk, το πρωτοποριακό Γερμανικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής, θα βρεθεί στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού στις 16 Ιουλίου.

Το συγκρότημα από το Dusseldorf, που κυριολεκτικά δημιούργησε την ηλεκτρονική μουσική στη δεκαετία του 1970 και με κάθε νέο δίσκο του, επανακαθόριζε την πορεία που θα ακολουθούσε το είδος κατά τα επόμενα χρόνια. Άλμπουμ όπως τα "Autobahn" (1974), "Radio Activity" (1975), "Trans-Europe Express" (1977), "The Man-Machine" (1978) και "Computer World" (1981) λειτούργησαν ως σημεία αναφοράς για αμέτρητους καλλιτέχνες ανά τον πλανήτη και σήμερα αποτελούν απαραίτητα κεφάλαια της ιστορίας της σύγχρονης μουσικής.

Ριζοσπαστικοί και πρωτοποριακοί όσο ελάχιστοι δημιουργοί, οι Kraftwerk στις ζωντανές εμφανίσεις τους πάντα χρησιμοποιούσαν τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας στον ήχο και την εικόνα, δημιουργόνταν πολυδιάστατα οπτικοακουστικά θεάματα που “απόλυτα έργα τέχνης”.

Στην εμφάνισή τους στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού θα παρουσιάσουν το νέο οπτικοακουστικό show τους που έχει δεχθεί διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο. Οι μεγάλες επιτυχίες των Kraftwerk θα παρουσιαστούν ζωντανά επί σκηνής με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο, ειδικά προσαρμοσμένο ώστε το θέαμα να χρησιμοποιεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα του μνημείου και όχι απλά τη σκηνή. Εισιτήρια εδώ

24/6/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου