ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΩΝ AEROSMITH ΕΙΝΑΙ Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο!/ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PINK FLOYD, ΕΠΟΧΗΣ SYD BARRETT

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε κάτοικοι μιας από τις 40 πόλεις που θα επισκεφθούν οι Aerosmith κατά τη διάρκεια της Peace Out περιοδείας τους, όπου καλεσμένοι θα είναι οι Black Crowes. Υπάρχει η πιθανότητα να μείνουμε σπίτι μας και να περάσουμε ακόμα μια ίδια βραδιά με τη χθεσινή, προχθεσινή αλλά κι αυριανή; Και βέβαια όχι. Βέβαια όλα αυτά, αν μέναμε στην Αμερική! Πάντως δείτε το καταπληκτικό και πολύ έξυπνο video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Aerosmith για να προωθήσουν την 40ημερη(για την ώρα) περιοδεία τους. Στην αποχαιρετιστήρια περοοδεία είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχει ο ιστορικός ντράμερ τους Joey Kramer, στον οποίο οφείλεται και το όνομα του συγκροτήματος(!) αφού λόγοι υγείας, θα τον κρατήσουν εκτός! Κατά την περυσινή χρονιά, τη θέση του είχε πάρει ο τεχνικός John Douglas, καθώς εκτός από πρόβλημα υγείας, ο Kramer αντιμετώπισε και την απώλεια της 55χρονης συζύγου του.

 •    Έτοιμο το ντοκιμαντέρ με τίτλο Have You Got It Yet?, για τους Pink Floyd, που εστιάζει στην εποχή του Syd Barrett και θα προβληθεί στη Μ.Βρετανία στις15 Μαϊου. Τη σκηνοθεσία έκαναν οι  Roddy Bogawa κι ο συνεργάτης του Storm Thorgerson ( ο σχεδιαστής των εξωφύλλων τους) και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters, τους managers του συγκροτήματος εκείνης της εποχής κι ακόμα τους Pete Townshend και Graham Coxon (κιθαρίστας των Blur).
7/5/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. πετυχημένη η διαφήμιση! κρίμα που η περιοδεία θα περιοριστεί στην Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή