GOOD TO BE BAD- WHITESNMAKE/OUTLAWS BOX SET ME LIVE ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ


Την επανέκδοση τους Good To Be Bad(2008), ανακοίνωσαν οι Whitesnake σε 4-CD/Blu-ray αλλά και σε 2πλό βινύλιο, 2πλό cd και μονό cd. Το άλμπουμ σηματοδότησε την επιστροφή τους στο βρετανικό Top 10 των άλμπουμ, με τα "Best Years" και "Summer Rain" να έχουν σχεδόν μόνιμη θέση στο set list των περιοδειών τους θα επανακυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Η επετειακή για τα 15χρόνια από την κυκλοφορία του θα περιέχει remastered έκδοση του άλμπουμ καινούργιο remix 2023 και 2 cd με σπάνιες κι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, videos, συνεντεύξεις και live από την Good To Be Bad world tour. Στις καινούργιες μίξεις περιλαμβάνεται το"Can You Hear The Wind Blow".

Οι Outlaws είναι ένα από τα πιο γνωστά southern rock συγκροτήματα, έχοντας πολλά country στοιχεία στον ήχο τους. Η 55χρονη(!) καριέρα τους (με κάποια διαλείμματα) με live αλλά  και σπάνια τραγούδια που δεν είχαν μπει σε δίσκους τους, υπάρχει στην 4πλή σε βινύλιο κασετίνα με τίτλο Anthology (Live and Rare).


Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του
southern rock μας θυμίζει ότι η συλλογή είχε κυκλοφορήσει το 2012 σε 4πλό cd. H καινούργια βινυλιακή έκδοση, περιέχει βιβλίο με πολλές ιστορίες και πληροφορίες από την καριέρα τους. Τα live που περιέχει προέρχονται από συναυλίες τους του 1075 σε Denver, Bryn Mawr, Cleveland, Sausalito αλλά και demos. H κυκλοφορία του θα γίνει στις 31 Μαρτίου.

2/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου