ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών GHOST/ ROTTING CHRIST / CANDLEMASS


Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, τo πιο δυνατό μουσικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει με μια συγκλονιστική συναυλιακή εμπειρία.
Οι καθηλωτικοί Ghost του Papa Emeritus IV και των Nameless Ghouls έρχονται στη χώρα μας στα πλαίσια του Imperatour, για να μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται το δημοφιλέστερο metal συγκρότημα των τελευταίων ετών. Άλλωστε, στους δηλωμένους φαν τους ανήκουν οι Dave Grohl και James Hetfield, ενώ μπήκαν στο μέσο αμερικανικό σπίτι παίζοντας στο Jimmy Kimmel Show. Πέρα από τη sui generis θεατρικότητα, το μυστήριο γύρω από την ταυτότητά τους και τις συζητήσεις για το αν τελικά είναι metal, οι Σουηδοί στο τέλος της ημέρας παίζουν ένα εξαιρετικό feel-good μουσικό ιδίωμα που μιλάει τόσο στη Generation Z όσο και σε όσους μεγάλωσαν στα ένδοξα ‘80s. Προσκυνούμε. Το...έδαφος θα προλειάνουν οι Rotting Christ και πριν από αυτούς, οι 
 Candlemass, το ιστορικό συγκρότημα με φανατικούς οπαδούς και ένα από τα Βig Four του doom metal, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους συμπατριώτες τους δημιουργώντας το απόλυτο metal line-up του φετινού καλοκαιριού στο AthensRocks Festival. Ακόμα θα εμφανιστούν την ίδια ημέρα οι Typhus, ένα thrash/speed συγκρότημα με επιρροές από Megadeth, Testament και Annihilator. Σύβντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόμ;τα για την ίδια ημέρα.
Την Κυριακή 25 Ιουνίου, το Athens Rocks επιστρέφει στο ΟΑΚΑ,
για την μεγαλύτερη metal τελετή του καλοκαιριού.
Athens, if you have ghosts you have everything.
Πληροφορίες:
Τα εισιτήρια για το Athens Rocks Festival ξεκινούν από 52€
(Δεν περιλαμβάνει το επιπλέον 10% κόστος έκδοσης).
http://www.ticketmaster.gr
Η πώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (211-1981535).
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΩΛΗΣΗ HARD COPY ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Οι ώρες εμφάνισης:
Doors Open 16:00
Typhus | 17:30-18:00
Candlemass | 18:30-19:30
Rotting Christ | 20:00-21:00
GΗOST | 21:30-23:00

6/3/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου