ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: REVOLUTION SAINTS/VASS-KATSONIS

 

Καινούργιο άλμπουμ, το τέταρτο στη δισκογραφία τους έχουν οι Revolution Saints. Το συγκρότημα των Deen Castronovo ντραμς, τραγούδι, Jeff Pilson μπάσο και Joel Hoekstra κιθάρα, θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο Eagle Flight, με πρώτο video single το "Talking Like Strangers".  Οι τίτλοι των 3 προηγούμενων άλμπουμ τους ήταν Revolution Saints, Light In The Dark και Rise, ενώ οι Jack Blades και Doug Aldrich είχαν περάσει από το συγκρότημα.
Το progressive metal project των Vass/Katsionis έχει έτοιμο το δεύτερό τους άλμπουμ του με τίτλο Cynical Silence σε παραγωγή και μίξη του Bob Katsionis.  
O δίσκος αποτελείται από 9 συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου από την Symmetric Records σε Digital και CD Digipak formats.Η διαδικασία του pre-order θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου. Για την δημιουργία του εξωφύλλου, το συγκρότημα χρησιμοποίησε την πρόσφατη τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω της εξής διαδικασίας: Στην αρχή τροφοδότησαν το OpenGPT chatbot με ολόκληρο το στιχουργικό περιεχόμενο του δίσκου και του ζήτησαν να δημιουργήσει ένα prompt (ακολουθία λέξεων που περιγράφουν μια εικόνα σε ενα άλλο A.I software). Στην συνέχεια χρησιμοποίησαν αυτό το prompt στο Midjourney, (ένα πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων που μετράει πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον μήνα) και το αποτέλεσμα ήταν μια εικόνα που κατά τους δημιουργούς του άλμπουμ ταιριάζει και αντικατοπτρίζει στο 100% τόσο το στιχουργικό όσο και το μουσικό περιεχόμενό του.


20/2/23
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου