NEWS OF THE WORLD (8/12/22)


Οι Twisted Sister παρουσίασαν μια σειρά ειδών καλλυντικών. Μετά τους Def Leppard και Ozzy που στο παρελθόν είχαν κι αυτοί παρουσιάσει τέτοια προϊόντα, οι Twisted Sister, στη δική τους σειρά, παρουσίασαν παλέτα με σκιά ματιών, 3 πακετάκια eye liner, ρουζ προσώπου με έντονα χρώματα και μεταλλικές αποχρώσεις. Επίσης, βουρτσάκι και κραγιόν. Αποκτήστε τα από εδώ 

• Ο ντράμερ των U2 Larry Mullen είπε  ότι δεν γνωρίζει αν το συγκρότημα περιοδεύσει το 2023, αλλά αυτός πιθανότατα δεν θα παίξει μαζί τους. Μιλώντας στην Washington Post και στο δημοσιογράφο Geoff Edgers, ο Mullen είπε ότι λόγω του πληθωρισμού τα κόστη περιοδειών, έχουν ανέβει πολύ και δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν. Ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας μπορεί (αγκώνες, γόνατα, λαιμός) και προτιμότερο είναι να μην περιοδεύσει μαζί τους.

•  Ξεκίνησε από το Hell & Heaven Metal Fest του Μεξικού η reunion περιοδεία των Pantera τα εν ζωή μέλη τους Rex Brown μπάσο και Philip Anselmo τραγούδι μαζί με τον κιθαρίστα Zakk Wylde (Ozzy, Black Label  Society) και τον ντράμερ Charlie Benante των Anthrax. Δείτε το video με το κλασικό “Walk”, με τη σημείωση ότι το setlist περιελάμβανε κομμάτια σαν τα A New Level, Mouth For War, Strength Beyond Strength, I'm Broken, Fucking Hostile, Cowboys From Hell, Domination / Hollow
, Walk κ.α. Περιμένουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης για Ελλάδα…



 

• Η Royal Mint στη σειρά "Music Legends" κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό νόμισμα με τους Rolling Stones. .Ήδη έχει κυκλοφορήσει νομίσματα αφιερωμένα στους Queen, Elton John, David Bowie, Who  και τώρα Rolling Stones.

• Μια μεγάλη συναυλία για τις 30 Ιουνίου 2023 στο Hyde Park, έκλεισαν οι Guns N' Roses με τα υπόλοιπα ονόματα να ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα. Έχει γούστο! Οι Guns N' Roses στην Ευρώπη; Μέσα είμαστε!

• Τα 50 χρόνια του πολύ καλού άλμπουμ τους Octopus γιορτάζουν οι Gentle Giant. To άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1972 με το εξώφυλλο να φιλοτεχνείται από τον Roger Dean και το συγκρότημα παρουσίασε το παρακάτω video.   


• Για μια αφορά ακόμα οι Nightwish άλλαξαν τις ημερομηνίες συναυλιών τους στην Ασία καθώς η Floor Jansen η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος  και δήλωσε «ελεύθερη από καρκίνο», αφού πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου. Το συγκρότημα έκανε την παρακάτω δήλωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: "Το τελευταίο στάδιο για την αποκατάσταση του Floor σε πλήρη υγεία περιλαμβάνει ακτινοθεραπεία, η οποία έχει προγραμματιστεί εκ νέου από τον Φεβρουάριο στον Ιανουάριο. Και ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ασία όπως είχαμε προγραμματιστεί. Σύντομα θα επαναπρογραμματίσουμε τις ημερομηνίες". Περαστικά.
• Κάθε ημέρα, η Dolly Parton δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα περιέχει rock διασκευές και θα τιτλοφορείται Rock Star. Μεταξύ των διασκευών που θα περιέχει είναι και τα «Purple Rain, [I Cant Get No] Satisfaction, Stairway To Heaven, Freebird...
  • Οι Geordie είναι το συγκρότημα που τραγουδούσε ο Brian Johnson, πριν γίνει μέλος των AC/DC. Το συγκρότημα επανασχηματίστηκε με τραγουδιστή τον Terry Slesser και παρουσίασε το παρακάτω τραγούδι με τίτλο "Red, White & Blue", που μοιάζει τρομερά με AC/DC. Από τα αρχικά μέλη, στο συγκρότημα εξακολουθούν να είναι οι Tom Hill και Brian Gibson με τη σύμπραξη του κιθαρίστα Steve Dawson.


• Στις 31 Ιανουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Alice Cooper με τίτλο Alice Cooper @ 75, όπου θα γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του! Η έκδοση θα είναι πολυτελής και θα αναφέρεται σε όλη την μεγάλη καριέρα του από τους Earwings και Spiders που ξεκίνησε έως και τις ημέρες μας  κι ακόμα την οικογένεια του, το συγκρότημα των Alice Cooper, τα hits του και όλα τα σημαντικά περιστατικά από την καριέρα του  "
• Σε 2 ξεχωριστές συνεντεύξεις τους, οι Eric Martin (τραγούδι) και Billy Sheehan (μπάσο) ανέφεραν ότι οι Mr. Big θα επανέλθουν με καινούργιο δίσκο και συναυλίες μέσα στο 2023. Στα ντραμς δεν θα είναι ο Matt Starr και ήδη ψάχνουν αντικαταστάτη.


• Την πρώτη συναυλία τους με τον John 5 στην κιθάρα θα δώσουν οι Motley Crue στις 10 Φεβρουαρίου στο Hard Rock Live του Ατλάντικ Σίτυ, προθερμενόμενοι για την ευρωπαϊκή περιοδεία. Να ελπίζουμε;

  • Ο κιθαρίστας των Queen, Brian May δήλωσε ότι ετοιμάζεται μια γερή επανακυκλοφορία σε box set του EP Fleet Project(1983) όπου έπαιζε μαζί με τους Eddie Van Halen, τον μπασίστα Phil Chen, τον ντράμερ των REO Speedwagon, Αlan Gratzer και τον session οργανίστα των Queen, Fred Mandel. Η πρώτη κυκλοφορία του είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1983 και εμπορικά είχε αποτύχει και η καινούργια έκδοση θα περιέχει τζαμαρίσμτα στο studio και εναλλακτικές  ηχογραφήσεις .
• Νομικός πόλεμος ξέσπασε στους Journey, με τον κιθαρίστα Neal Schon να μηνύει το οργανίστα Jonathan Cain, με αφορμή το άνοιγμα και την διαχείριση μία κάρτας American Express από τον τελευταίο. Αυτή η κίνηση ενόχλησε τον Schon που ήδη κινείται θνα αντικαταστήσει τον Cain με τον παλαιότερο και ιστορικό οργανίστα τους συγκροτήματος Gregg Rolie.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η τραγουδίστρια Irene Cara Escalera η οποία το 1980 είχε μια τεράστια επιτυχία με το τραγούδι "Fame" από την ομώνυμη ταινία. Άλλες μεγάλες επιτυχίες της ήταν τα “Breakdance”(1984) και "Flashdance... What a Feeling" (1983) κι αυτό από ταινία, το Flashdance με το οποίο κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία «Καλύτερη Γυναικεία pop ερμηνείỨ. Δεν ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου της.

            .
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου