O KIRK HAMMETT (METALLICA) ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ JOURNEY/O BRUCE DICKINSON ΓΡΑΠΩΝΕΙ FAN ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ

 

Στις 6 Οκτωβρίου 2022 στη συναυλία των Journey στη Χaβάι, ανέβηκε στη σκηνή ο Kirk Hammett των Metallica κι έπαιξαν ένα medley των Wheel in the Sky και Ender Sandman .Προσέξτε με τη διάθεση που παίζει ο Hammett και πόσο βαρύ είναι το σόλο του (το δεύτερο) σε σχέση με αυτό του Schon! Όσο για τον Pineda  κάνει ότι μπορεί να ερμηνεύσει το «Enter Sandman» αλλά μένει στην προσπάθεια.


Το τραβάει η ψυχή του! Σε πρόσφατη συναυλία των Iron Maiden στο Honda Center του Anaheim, στις 22 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια που το συγκρότημα έπαιζε το «Aces High», ένας fan κατάφερε να ξεφύγει από το security κι πηδώντας από πλάγια, από τη θέση των ηχείων, ανέβηκε στη σκηνή  κάνοντας την κλασική χειρονομία με τα κέρατα του διαβόλου προς τον κιθαρίστα Janick Gers και στον Dickinson. Ο fan προχώρησε προς το κέντρο της σκηνής όπου ο Dickinson τον άρπαξε από το πίσω μέρος του πουκάμισου και τον ‘εσπρωξε προς το πίσω μέρος της σκηνής, όπου τον συνόδευσε η ασφάλεια της σκηνής.

6/11/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου