ΟΙ JUDAS PRIEST ΣΤΟ ROCK'N'ROLL HALL OF FAME (VIDEO)


Με περίσσεια συγκίνηση οι metal fans είδαν τους Judas Priest να βρίσκονται στη σκηνή του Rock And Roll Hall Of Fame και μαζί με τον πρώην κιθαρίστα K.K. Downing aαλλά και τον πρώην ντράμερ Les Binks να παίζουν ένα 7λεπτο medley από τα 3 μεγάλα You've Got Another Thing Coming, Breaking The Lawκαι Living After Midnight. Η εμφάνισή κι ο ήχος τους ήταν ζωντανός και πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σάββατου 5 Νοεμβρίου κατά την εισαγωγή τους στο Rock’n’Roll Hall of Fame. Την ίδια ημέρα, μέλη του Rock'n'R’l’ Hall of Fame έγιναν και οι Eminem, Dolly Parton, Duran Duran, Eurythmics, Pat Benatar, Lionel Richie και Carly Simon. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι ο K.K. Downing είχε να παίξει μαζί τους 13 χρόνια κι ο Binks…43! Το συγκρότημα όπως θα δείτε στο video εμφανίστηκε με 3 κιθαρίστες και 2 ντράμερς.Οι Judas Priest είναι το τρίτο heavy metal συγκρότημα που μπαίνει στο θεσμό, μετά τους Black Sabbath και Metallica.
Όμως η βραδιά δεν τελείωσε εκεί για τον Metal God που έσπευσε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί με την Μεγάλη Country Τραγουδίστρια Dolly Parton, τη μεγάλη επιτυχία της “Jolene”. Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν επίσημα οι επιτυχόντες στο Rock’n’Roll Hall of Fame, ο Rob Halford είχε δηλώσει ότι ήταν fan της 76χρονης Parton (σ.σ. αυτή με το μεγάλο στήθος) και θα πήγαινε στο τραπέζι που θα καθόταν για να της κάνει τα devils horn!!! Όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει η Parton είχε κανονίσει να ερμηνεύσει το καινούργιο τραγούδι «Rockin'», γραμμένο ειδικά για την βραδιά και την κλασική επιτυχία της “Jolene”μαζί με τους Brandi Carlile, P!nk (η οποία παρουσίασε την Parton στην βραδιά και στο Hall Of Fame), Simon Lebon, Sheryl Crow, Annie Lennox (η τραγουδίστρια των Eurythmics με το κόκκινο καπέλο), Pat Benatar (με τις ξανθές αφέλειες κι ο σύζυγός της Neil Giraldo (παίζει κιθάρα) κι ο κιθαρίστας και συνθέτης των Eurythmics, Dave Stewart (με το καπέλο και τα γένια). Όπως θα δείτε κι από το video, όλοι έχουν προβάρει να τραγουδήσουν ένα στίχο αλλά ο Halford που ανέβηκε απρόσκλητος(!) στη σκηνή, τραγουδάει το ρεφρέν αγκαλιάζοντας την Parton! Γι αυτό είσαι Metal God!



Η χαρά των fans που περίμεναν να δουν τους Duran Duran να γίνονται κι αυτοί μέλη του Rock And Roll Hall Of Fame, χάλασε όταν το αγγλικό συγκρότημα βρέθηκε στη σκηνή κι ο τραγουδιστής Simon Le Bon διάβασε την επιστολή του κιθαρίστα Andy Taylor που εξηγούσε την απουσία του καθώς πάσχει από καρκίνο του προστάτη, σε τελικό στάδιο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια. Σε άλλο σημείο της επιστολής του, ο Andy Taylor, ανέφερε ότι όλο αυτό τον καιρό λάμβανε μια θεραπεία αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετή για να «διώξει» τον καρκίνο αλλά όπως υποστήριξε «δεν υπάρχει θεραπεία» και δεν απειλείται άμεσα η ζωή του. Μάλιστα υποστήριξε ότι είχε αγοράσει μια νέα κιθάρα για την περίσταση. Θυμίζουμε ότι τα συγκροτήματα που μπαίνουν στο Rock & Roll Hall of Fame παίζουν ζωντανά κάποιες από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ο Andy Taylor ήταν μέλος των Duran Duran από το 1980 μέχρι το 1986 και από το 2001 μέχρι το 2006. Παράλληλα κυκλοφόρησε προσωπικούς δίσκους, ενώ έκανε και πετυχημένες παραγωγές.

Α.Ρ.
6/11/22.
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου